Forum » Pomoč in nasveti » winxp ne zazna diska
winxp ne zazna diska
pino ::
V PC imam disk, ki mi ga v biosu in v varnem nacinu spozna.
V varnem nacinu lahko brisem in zapisujem na ta disk. Ko pa zazenem normalno winxp se pa zelo dolgo winsi nalagako na koncu pa ne sopzna ta disk, Ga ni, Tudi v computer managmentu ->Disk managmet ga ni. Ce grem v winxp na Device manager -> Disc drive je pa ta disk vpisan.
Se kaksen dan nazaj pa sem ta disk cisto normalo uporavljal
Kaj lahko se storim?
Hvala
V varnem nacinu lahko brisem in zapisujem na ta disk. Ko pa zazenem normalno winxp se pa zelo dolgo winsi nalagako na koncu pa ne sopzna ta disk, Ga ni, Tudi v computer managmentu ->Disk managmet ga ni. Ce grem v winxp na Device manager -> Disc drive je pa ta disk vpisan.
Se kaksen dan nazaj pa sem ta disk cisto normalo uporavljal
Kaj lahko se storim?
Hvala
LP Pino
amigo_no1 ::
V varnem načinu poženi chkdsk z /r /f stikali; torej: chkdsk /r /f X: , kjer je X: oznaka diska
še en link:
scandisk windows 7 - found folder?
še en link:
scandisk windows 7 - found folder?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk-problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1829 (1601) | hanibal08 |
» | BiosOddelek: Pomoč in nasveti | 905 (775) | miha121 |
» | V Safe modu ni dostopa do particijeOddelek: Operacijski sistemi | 2874 (2665) | k4vz0024 |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3056 (2791) | Tea Time |
» | Po izvedbi cut/paste na istem disku dotične datoteke preprosto niso več funkcionalneOddelek: Pomoč in nasveti | 906 (817) | atlako |