Forum » Pomoč in nasveti » scandisk windows 7 - found folder?
scandisk windows 7 - found folder?
boula ::
oj
pravkar sem naredil scandisk z windows 7.. in na koncu dobis tipicen odgovor, da je morebitne napake popravilo in določene fajle dalo v mapo FOlder...
1. kako naj vem kaksno je stanje diska? je zdrav al je v nevarnosti? koliko fajlov je bilo popravljeno..kaj je narobe?
2. kje je mapa found folder? sem obkjlukal vse v folder options da pokaze pa ne najdem nikjer...
pravkar sem naredil scandisk z windows 7.. in na koncu dobis tipicen odgovor, da je morebitne napake popravilo in določene fajle dalo v mapo FOlder...
1. kako naj vem kaksno je stanje diska? je zdrav al je v nevarnosti? koliko fajlov je bilo popravljeno..kaj je narobe?
2. kje je mapa found folder? sem obkjlukal vse v folder options da pokaze pa ne najdem nikjer...
ok nasel sem found mape...ampak so prazne.. kaj zdaj to pomeni...
KAKO LAHKO TESTIRAM KVALITETO DISKA-- BAD SECTORJI-- JE POPOLNOMa zdrav itd??
katerii program priporocate???
KAKO LAHKO TESTIRAM KVALITETO DISKA-- BAD SECTORJI-- JE POPOLNOMa zdrav itd??
katerii program priporocate???
dober link... bom najprej malo prečekiral
kar se pa tice win 7 in scandiska... a je ta dovolj dober potem? ali je boljse iz tega tvojega linka najti kaj?
pa ne pozabite ne prejsnje vprasanje, kaj pomeni ce je found mapa prazna?
kar se pa tice win 7 in scandiska... a je ta dovolj dober potem? ali je boljse iz tega tvojega linka najti kaj?
pa ne pozabite ne prejsnje vprasanje, kaj pomeni ce je found mapa prazna?
bom precekiral ja...
imam laptop asus x51l torej pise:
IDE\DiskST9250827AS
katera firma pa je to?
imam laptop asus x51l torej pise:
IDE\DiskST9250827AS
katera firma pa je to?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boula ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk - kje so podatki ?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2080 (1693) | BorutK-73 |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9854 (8949) | cookyx |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3843 (3323) | energetik |
» | Izguba Podatkov - NUJNO SOSOddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (979) | Matev |