Forum » Loža » Citroën C3- Radio ne predvaja CD-jev
Citroën C3- Radio ne predvaja CD-jev
GT-Turbo ::
Pozravljeni!
Pravkar sem kupil rabljenega Citroena C3 letnik 2007, ampak ko sem hotel predvajati CD (vrste: Mp3,WMV...) ampak noče predvajat. Ko ga dam not malo zaškrta in ga rukne ven...? Če kdo ve, mi prosim na pove...
LP
Pravkar sem kupil rabljenega Citroena C3 letnik 2007, ampak ko sem hotel predvajati CD (vrste: Mp3,WMV...) ampak noče predvajat. Ko ga dam not malo zaškrta in ga rukne ven...? Če kdo ve, mi prosim na pove...
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
vlado1 ::
kaj pa ostale funkcije obratujejo ?(radio..zvočniki..)
drgač bo treba laser menjat(komplet z "lauftwerkom")-boschgroup-blaupunkt-becker...al pa dat na en dober servis kjer ti bojo to spucali kot je treba...če ne bo šlo pa bo cenej dat kak nov radio not
drgač bo treba laser menjat(komplet z "lauftwerkom")-boschgroup-blaupunkt-becker...al pa dat na en dober servis kjer ti bojo to spucali kot je treba...če ne bo šlo pa bo cenej dat kak nov radio not
KOLKO GNARA TOLKO MUZIKE
Rotaidal ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dension ali xCarLinkOddelek: Kaj kupiti | 5954 (1423) | Siddh |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15018 (9317) | Trupl0 |
» | Avtoradio ne predvaja več mp3Oddelek: Zvok in slika | 4510 (3605) | radmannsdorf |
» | GLASBENI STOLP - CD Player ne predvaja CD-jevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1367 (1313) | Davidf1 |
» | Poslušanje Intrnetnega radijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2229 (2094) | k4vz0024 |