Forum » Loža » Pustolovski filmi
Pustolovski filmi
cyber_killer ::
Mi lahko kdo svetuje kaj pametnega, da si ogledam. V kinu je Knjiga odrešitve, rad bi nekaj v tem smislu.
T-Majo ::
Včeraj sem gledail 1. del Jonesa, Raiders of the Lost Ark 1981. Sicer sem ga že večkrat gledal, vendar ne celega - pač prestaviš na določen TV kanal, pogledaš do konca. Film mi je bil zelo všeč, tudi visoko oceno ima - 8.7. Spoh všeč so mi dialogi in situacije.
Dvojka vem, da ni tako dobra. Me je pa konec razočaral. Razučaral me je tudi konec pri 4. Neki alieni pač ne pašejo v Indiana Jones.
Je kdo opazil enak prizor na konc 1. dela in proti začetku 4. dela? Kao Area 51, ko peljejo zaboj v skladišče?
Dvojka vem, da ni tako dobra. Me je pa konec razočaral. Razučaral me je tudi konec pri 4. Neki alieni pač ne pašejo v Indiana Jones.
Je kdo opazil enak prizor na konc 1. dela in proti začetku 4. dela? Kao Area 51, ko peljejo zaboj v skladišče?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Indiana Jones and the Dial of Destiny [Nov Indiana Jones] (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 45138 (5815) | Gagatronix |
» | Božični teden: Apple pred Samsungom, phableti čedalje popularnejšiOddelek: Novice / Rezultati | 15536 (12869) | bela120 |
» | The Expendables 3 (2014)Oddelek: Sedem umetnosti | 10088 (8013) | Bye |
» | Dobre old school avanture?Oddelek: Igre | 4545 (2958) | MATiCEK |
» | Dell Inspiron 6400Oddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (1141) | domennorc |