Forum » Pomoč in nasveti » facebook chat program
facebook chat program
boula ::
ola ola legende :)
alora tako:
kar nekaj ur in dni ze sem porabil da najdem eno odlično alternativo za facebook chat. kot veste je na facebook.com chat zelo zelo neroden. "sending" čakas sto let, errorji itd in nobenih nastavitev dodatnih.
Ne morem verjet da ne morem najt ene dobre teme na forumu z odličnim odgovorom kateri je pravi program za to....
testiral sem
PIDGIN - odličen program moj najljubsi, a tezave so naslednje (winxp vse ok, samo preveckrat me je vrglo ven, sign out, ce uporabljam facebook.com
- naslednja tezava da v windows 7 ni dejansko setupa ki bi bil prilagodljiv in normalno deloval
DIGSBY - premalo nastavitev, nima lepo po FRIEND LIST porazdeljeno, ampak razdeli samo na offline in online, in nic ostalih funkcij kot ima pidgin (alert if "selected" person sign in"
-in grozna napaka da zgleda vse kul, a ko gres na facebook.com. vidis da pol komentarjev ti sploh ni pokazalo
NIMBUZZ - deluje kul samo ne naloži kontaktov :) prow nič
Trillian - isto kot nimbuzz nič ne naloži
chit chat-- grozno nič nastavitev, ampak se vedno najbolj kul kar se win 7 tice (pidgin se vedno najvec ponuja) aaampak, skozi meče ven, da se mores ponovno povezat in sign in
KATERI PROGRAM JE TOREJ NAJBOLJ PRIMEREN IN DA SHRANJUJE ZGODOVINO in razdeli po friend list kot na facebooku...
če hočem samo to, in windows 7...
najbolj vesel bi bil če bi mi pidgin dobro dela.
kaj pol predlagate
prosim čimprej ker res iscem ze sto let...
hvala vam ciao ciao
alora tako:
kar nekaj ur in dni ze sem porabil da najdem eno odlično alternativo za facebook chat. kot veste je na facebook.com chat zelo zelo neroden. "sending" čakas sto let, errorji itd in nobenih nastavitev dodatnih.
Ne morem verjet da ne morem najt ene dobre teme na forumu z odličnim odgovorom kateri je pravi program za to....
testiral sem
PIDGIN - odličen program moj najljubsi, a tezave so naslednje (winxp vse ok, samo preveckrat me je vrglo ven, sign out, ce uporabljam facebook.com
- naslednja tezava da v windows 7 ni dejansko setupa ki bi bil prilagodljiv in normalno deloval
DIGSBY - premalo nastavitev, nima lepo po FRIEND LIST porazdeljeno, ampak razdeli samo na offline in online, in nic ostalih funkcij kot ima pidgin (alert if "selected" person sign in"
-in grozna napaka da zgleda vse kul, a ko gres na facebook.com. vidis da pol komentarjev ti sploh ni pokazalo
NIMBUZZ - deluje kul samo ne naloži kontaktov :) prow nič
Trillian - isto kot nimbuzz nič ne naloži
chit chat-- grozno nič nastavitev, ampak se vedno najbolj kul kar se win 7 tice (pidgin se vedno najvec ponuja) aaampak, skozi meče ven, da se mores ponovno povezat in sign in
KATERI PROGRAM JE TOREJ NAJBOLJ PRIMEREN IN DA SHRANJUJE ZGODOVINO in razdeli po friend list kot na facebooku...
če hočem samo to, in windows 7...
najbolj vesel bi bil če bi mi pidgin dobro dela.
kaj pol predlagate
prosim čimprej ker res iscem ze sto let...
hvala vam ciao ciao
boula ::
nekoč je se delalo..vendar zdaj ponovno ne dela več... iscem resitve
win 7 pidgin chat ne dela..
uporabil sem ta navodila tudi:
http://www.howtogeek.com/howto/12527/ea...
pa ne pomaga...
piše odjavljen si, povezi ponovno,,, in spet isto :( :(
obstaja kaksen nacin?
win 7 pidgin chat ne dela..
uporabil sem ta navodila tudi:
http://www.howtogeek.com/howto/12527/ea...
pa ne pomaga...
piše odjavljen si, povezi ponovno,,, in spet isto :( :(
obstaja kaksen nacin?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nič več elektronskih naslovov @facebook.comOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5741 (3454) | antonija |
» | Srd uporabnikov zaradi Facebookovih e-naslovovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9600 (6824) | Lonsarg |
» | WRT54GL me ne spusti na Facebook :OOddelek: Omrežja in internet | 3903 (3548) | Er333 |
» | Facebook ponuja sistem komentarjev za spletne straniOddelek: Novice / Zasebnost | 10907 (8911) | CyberPunk |
» | Kako zapreti dostop do facebooka v enem omrežju?Oddelek: Omrežja in internet | 5498 (4817) | Isotropic |