Forum » Pomoč in nasveti » Pralni stroj Gorenje ne deluje pomoč!!
Pralni stroj Gorenje ne deluje pomoč!!
makaroni ::
Danes sem ugotovil, da stroj Gorenje wa911 star 10 let (še nikoli okvarjen pere 1x dnevno) ob vklopu na kateri koli program ne spelje. Natoči vodo in programator normalno teče, boben se ne obrača in ne izvaja programa. Sčistil sem filter,odtočno cev, sifon,...
Skratka motor ne požene, ventil uklaplja, črpalka izčrpa, programator teče. Zanimivo je da stroj sploh nima kondenzatorja le en majhen kondenzator 1 mikrofar.ob stikalu za vklop. Bral sem že eno temo z isto težavo tukaj pa ni konca. Ali mogoče kdo ve kje je keč ali je možne, da so ščetke motorja, programator,......
Prosim za obravnavo in pomoč.
Skratka motor ne požene, ventil uklaplja, črpalka izčrpa, programator teče. Zanimivo je da stroj sploh nima kondenzatorja le en majhen kondenzator 1 mikrofar.ob stikalu za vklop. Bral sem že eno temo z isto težavo tukaj pa ni konca. Ali mogoče kdo ve kje je keč ali je možne, da so ščetke motorja, programator,......
Prosim za obravnavo in pomoč.
GT-Turbo ::
Imeli smo enaki problem, kriva ja bila odtočna cev, Če slučajno v hlačah pustiš kak zobotrebec, robec, paperček itd, se ve odtočni cevi zagozdi in ne gre naprej.
LP
LP
makaroni ::
Sem si kar mislu, jutri jih bom zamenjal oz. naročil, saj prodajamo na naši firmi elektromaterial, belo tehniko,... in tudi nekaj rezervnih delov za belo tehniko le bal sem se da jih kupim pa to ni to.
Hvala ti.
Hvala ti.
lali12 ::
Če bi bila zamašena odtočna cev po navadi ne dela centrifuga, ker črpalka ne more v česu, ki je določen v programu izčrpati vode in tako senzorji zaznajo vodo v bobnu.
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V pralnem stroju ne odteče vodaOddelek: Loža | 6230 (6095) | Mato989 |
» | Premik pralnega strojaOddelek: Loža | 2866 (2242) | Badwolff |
» | Centrifuga pralnega strojaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2243 (1946) | darlok |
» | pomivalni stroj nardi LSISHOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11494 (9216) | marko11 |
» | Pralni stroj se mi ne ustavi!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 43475 (41535) | Pyr0Beast |