Forum » Strojna oprema » INNO RADEON 8500LE
INNO RADEON 8500LE
Gionni ::
pri Mlacomu sem zaznal:
INNO RADEON 8500LE 64MB DVI/TVOUT/Single --> 30.960
zanima me, ce je kaj slabsa od Herculesovega FDX 8500LE,
pa kaj pomeni tisti "/Single" ?
drugac je pa ful poceni
INNO RADEON 8500LE 64MB DVI/TVOUT/Single --> 30.960
zanima me, ce je kaj slabsa od Herculesovega FDX 8500LE,
pa kaj pomeni tisti "/Single" ?
drugac je pa ful poceni
zvitorepec ::
Imam to kartico, pravzaprav je to PowerMagic-ova kartica. Je enakovredna Herculesovi (4ns ram, tv-out + kabel, dvi-i + adapter za navadne monitorje), oz. boljsa - ima 2 ramdaca (fdx samo 1). Moja sicer ni bila oznacena kot "single" in malo drazja je bila (35 ksit) - single pomeni, da nima dveh ramdacov -> Mlacom - Inno
HOWGH!
Gionni ::
A se kaj pozna v hitrosti v igrcah, ce ima kartica sam en ramdac?
Ne vem tocno, kaj pomeni v praksi, da dva Ramdac-a omogocata dva locena izhoda.
Na kartico bi imel prikljucen samo en monitor.
Ne vem tocno, kaj pomeni v praksi, da dva Ramdac-a omogocata dva locena izhoda.
Na kartico bi imel prikljucen samo en monitor.
Bacilio ::
Drgac se pa dejte rajs mal pozanimat predn neke bedarije kupujete. Graficna z samo enim ramdacom NEEEEE razn ce ne misls nikol tvout uporablat
msmiha ::
Jaz pa lahko dobim ATI Radeon 8500LE 128MB za 33.700 SIT. Kaj pravite ali bi stvar pograbil. Da ne bo pomote kartica ni Powered by ATI ampak je Built by ATI.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
msmiha a bi lohka se men eno zrihtu? :) bi ti dal tazga velkega lupcka! Drgac pa pograbi kukr hitr se da. Ce pa ne bos pa men povej pa bom jest pograbil!
Drgac pa ce kdo noce Ati-ja pa ponujam gf4 mx 440 winfast. Pa doplacam za atija mucho dinero!
msmiha ::
Saj bom pograbil kaj pa si mislil
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7525 (5516) | ferjan |
» | Nakup graficneOddelek: Kaj kupiti | 1786 (1175) | urosh |
» | RADEON™ 9000 PRO ali RADEON™ 8500 128MBOddelek: Kaj kupiti | 2196 (1136) | kuglvinkl |
» | Nova GrafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1492 (938) | Zheegec |
» | Poden od podna: Hecules in R8500 LE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7822 (5047) | rap3r |