» »

Podrobnosti o ekskluzivnosti Alana Wakea

1
2
»

kar-nekdo ::

DejanL15, ce ze odgovarjas odgovori tak, da bo se kdo drugi razumel kaj ti roji po glavi. Drugace, ce pa ne razumes smisel odgovora pa ti ni protrebno se sploh oglasat lol!

ahac ::

Zakaj mislite, da ima večina modernih FPSjev mape narejene kot tunel? Samo ena smer in ta je vedno direkt pred tabo... nikoli se ni treba obrnit za več kot 90°...
Zato, ker je to najbolj primerno za kontroler.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

techfreak :) ::

campus, niso konzole krive, da se tebi ne ljubi 24 ur skupaj stati pred Wiijem oz. sedeti pred PS3/Xbox360. In uporaba računalnika 24ur/dan tudi ni ravno priporočljiva.

kar-nekdo ::

Ja dobro si povedal in opazam da imas problem. Ti priporocam odstrani se od ekrana, gres malo ven se nadihas malo svezega zraka gres v kaki diskac se ga napi mogoce se nebos rabo obremenjevati kaki dan na cem je bolsa grafika heh. Bos bol zdravo zivel:=). Drugic pa kot sem ti reko, ce ne razumes smisla odgovora se ne vmesuj, ker kdo je pa reko, da sploh mam kako konzolo doma, govorim samo, da konzole niso za taksne pro igralce kot domnevam, da si ti in jim ni to primarno delo, zasvojenost ali pac... ampak preprosto za tistega ki si lasti konzolo za sprostitev, da si spocije zivcev. Ampak ti vrjetno tega nebos razumel dokler, ti ne pride malo svezega zraka v telo.

Bor H ::

Se ne sme it napit k še ni polnoleten :))

techfreak :) ::

Ne igram iger, tako da s tem nimam problemov. Samo pravim, da cel dan pred ekranom ni zdravo.

PrimozR ::

campus dirkačine, vsaj tiste resne, so do sedaj še vedno bile praktično PC ekskluziva. Konzolski poizkusi so se končali bolj ali manj klavrno.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Alan Wake (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
25827888 (6506) oo7
»

Quantum Break (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
26536779 (22183) oo7
»

Alan Wake bo zgoden

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
298306 (7354) Bor H
»

Alan Wake le za Xbox 360 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
5516316 (14401) ahac

Več podobnih tem