» »

HP DV7-3190em in GF 320M

HP DV7-3190em in GF 320M

mitkos ::

Živjo, moj problem je naslednji.
V začetku meseca februarja sem dobil omenjeni prenosnik in ga v štartu formatiral in izbrisal ves recovery. Ob inštalaciji gonilnikov za grafnično kartico pa se je ustavilo, ker očitno gonilniki niso še nikjer na razpolago. Imam GF 320M na uradni strani od Nvidie jih ni, na njihovemu forumu so mi rekli, da pridejo ven nekje v začetku Marca, na HP strani pod mojim modelom prenosnika jih tudi ni je le za GF 230M, ki pa pri meni ne delajo. Menil sem se z tehnično podporo s HP v sloveniji in v ameriki in v sloveniji so mi rekli, da je neka zmeda z povezavami do pravih gonilnikov na HP strani in da naj bi bilo to kmalu popravljeno (to je blo kaka 2 tedna nazaj) in rekli so mi še, da ta prenosnik uradno se sploh še ne bi smel prodajat, medtem ko sem dobil odgovor od HP iz amerike, da oni drugih gonilnikov nimajo kakor samo tisti ki so pod mojim modelom.... le kako je njim ratalo inštalirat grafično mi jasno. Zanima me, ima morda kdo omenjeni prenosnik, ali pozna koga, ki ga ima, bi se morda dalo da mi datoteke ki so navedene pod grafično kartico, ko daš prikaži podrobnosti o gonilnikih, kdo pošlje, sej ne vem če bi delalo, ma vsaj za silo, ker prenosnik imam in ga lahko le gledam. Naročil sem tudi recovery diske na HP slovenija, dobil pa sem le inštalacijski DVD od W7 Home Premium x64, ki pa nima nič vgrajenih gonilnikov, ki bi bili sposobni prepoznati mojo grafično kartico. Sej res da je marec blizu, ma mislim da vemo da se lahko kaki izidi gonilnikov malo zavlečejo in ni točno določenega datuma... Tako da res, če ima kdo omenjeni prenosnik in mu vse dela, prosim kontakt na PM....

Hvala in LP, mitja

moowy123 ::

Ti delajo ?

mitkos ::

Hm, ne vem, ker kako jih pa dolpotegnem, ker tam pod download piše none?????

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gonilniki ne delujejo

Oddelek: Pomoč in nasveti
111382 (1262) shadeX
»

HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )

6317993 (14435) dmagnif
»

HP 6730s Graphic Driver (ATI radeon hd3430)

173502 (3275) jan01
»

HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjev

Oddelek: Operacijski sistemi
277684 (6415) Gwanaroth
»

HP prenosniki: saj niso resni ?!

Oddelek: Strojna oprema
405934 (4194) sash

Več podobnih tem