Forum » Zvok in slika » VOX funkcija na walkie-talkie, kako aktivirati?
VOX funkcija na walkie-talkie, kako aktivirati?

Phoebus ::
Imam par walkie talkiew z vox funkcijo, ki _naj bi_ pomenila, da zadeva začne oddajati "ko govoriš", brez pritiska na gumb.
Najprej, ali je to res? :)
In naprej- oba sta na isti frekvenci, pogovaraš se normalno med njima. Na enemu sem vklopil vox- in nič; nikakor ne začne pošiljati sam od sebe.
Edini nastavitvi sta "vox delay" (0.3 ... 3 sec) in vox gain (1...9). Ne glede na nastavitve teh dveh zadev, zadeva ob vklopljenem "vox" (ikonica na displayu) NE oddaja "sam od sebe" ko se dereš vanj.
Probal sem vklopit zunanji mike (od enega diktafona), pa tudi ne pomaga.
Ima kdo kakšno idejo?
Najprej, ali je to res? :)
In naprej- oba sta na isti frekvenci, pogovaraš se normalno med njima. Na enemu sem vklopil vox- in nič; nikakor ne začne pošiljati sam od sebe.
Edini nastavitvi sta "vox delay" (0.3 ... 3 sec) in vox gain (1...9). Ne glede na nastavitve teh dveh zadev, zadeva ob vklopljenem "vox" (ikonica na displayu) NE oddaja "sam od sebe" ko se dereš vanj.
Probal sem vklopit zunanji mike (od enega diktafona), pa tudi ne pomaga.
Ima kdo kakšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup opreme za pogovore med voznjo/sportomOddelek: Zvok in slika | 2840 (1927) | __Devil__ |
» | Medion TVOddelek: Zvok in slika | 5304 (4269) | Scorpy84 |
» | Kako je Huawei goljufal pri testiranju zmogljivostiOddelek: Novice / Android | 22888 (13024) | gendale2018 |
» | Vox.io - telefonija iz brskalnikaOddelek: Novice / Ostale najave | 13794 (9696) | chrush |
» | Spet težave z omrežjem SkypeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7393 (5321) | Markoff |