» »

hitrost interneta

hitrost interneta

Tody ::

Mene zanima zdej ko nam je siol omogočil astronomske hitrosti:D adslja. Če gdo ve kake so omejitve hitrosti internet povezave v teoriji in kake obstajajo v praksi ??!

Lp

Hux ::

teorija je 130Kb/s realnost bo okoli 110kB/s. Tiste izgube ko mas zaj trenutno z 512kbps bos mel na 1MB ampak 2x vecje. To je cista realnost.
Sem se pogovarjal z enim anglezom ki ma 1MB kabel in je rkeo da nese od 110-120 v kakem dobrem dnevu tidi 130 ampak Kabel je kabel ki ma dobre dneve ADSL ma daily rtine dneve ne slabe in ne dobre ampak vedno iste.

ah ki slabse je teorija je 128kB/s ce smo tocni reliseta bo pa verjetno 110kB/s popvprecno glede na uporabnike. Pri drugem paketu pa 256kB/s realiteta pa verjetno 240kB/s. Tak mi je sporoco en nemec ko ma isto da je z arnesa vleko 240kB/s medtem ko sme jaz smao 40kB/s lahko vlek lol. Ki je tu logika.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hux ()

Tody ::

hmm hvala za odgovor sam jest sem mislil v svetu. Tko nasplošno kolikšna je omejitev če sploh je ??

gumby ::

Edina omejitev je globina tvoje denarnice:D

Kak mislis omejitev v svetu? tolk ti bo neslo kol je pac oni server hiter na drugi strani. verjetno nebo jih dosti neslo 240kB/s lol ker jih ma vecina limitirano na uporabnika na recimo 100kB/s

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kabelski internet - je to normalno?

Oddelek: Omrežja in internet
221791 (1357) xenon74
»

ne gre čez 100!

111025 (903) Klemenn
»

2mbit ADSL in hitrostni problemi????

121822 (1284) Hux
»

ADSL tezave

331775 (1072) Hux
»

Kje stestirati internet povezavo? (strani: 1 2 )

505016 (3963) Hux

Več podobnih tem