Forum » Pomoč in nasveti » Program za vodenje skladisca
Program za vodenje skladisca
Kragulj ::
Najprej lep pozdrav vsem skupaj!
Ker sem laik na zgoraj omenjenem podrocju me zanima kateri program je najboljsi za vodenje skladisca. Po moznosti, da je zastonj. Potrebovali bi enostaven program, preko katerega bi lahko pregledovali, dodajali zalogo in vse kar sodi zraven.
Za odgovor se v naprej zahvaljujem.
Ker sem laik na zgoraj omenjenem podrocju me zanima kateri program je najboljsi za vodenje skladisca. Po moznosti, da je zastonj. Potrebovali bi enostaven program, preko katerega bi lahko pregledovali, dodajali zalogo in vse kar sodi zraven.
Za odgovor se v naprej zahvaljujem.
Backup22 ::
Zastonj in baje super - lahko tudi custom module enstavno sprogramiraš: OpenERP
//
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Backup22 ()
Isotropic ::
access, celo excel mogoce, ce ni veliko razlicnih zadev?
drugace imamo pa mi en star DOS program ene domace firme. taki so verjetno tudi zelo ugodni
drugace imamo pa mi en star DOS program ene domace firme. taki so verjetno tudi zelo ugodni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia Maps Zstonj!Oddelek: Mobilne tehnologije | 3816 (3143) | Bor H |
» | Tržni delež Viste začel upadati (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8685 (6909) | MrStein |
» | Qt pod LGPL (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8499 (6829) | noraguta |
» | najbolj uporabni programiOddelek: Programska oprema | 7156 (6691) | ganimed |
» | Proste alternative Photoshopa in IllustratorjaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2721 (2721) | poweroff |