Forum » Loža » 'Tudi nadstandardna očala bodo cenejša'
'Tudi nadstandardna očala bodo cenejša'
DuleKrtola ::
http://24ur.com/novice/slovenija/tudi-n...
A to pomeni, da če grem v Mestno optiko, mi izmerijo dioptrijo ter naročim očala, dobim subvencijo? Ali moram it h "pravemu" okulistu (zdravstveni domovi ...)?
"Postopek bo popolnoma enak. Potrebno bo iti k okulistu, ki bo napisal napotnico za predpis očal in s to napotnico bodo pacienti pri pooblaščenem optiku, ki bo imel posebno nalepko na vratih, lahko uveljavili ta očala v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja,“ je za 24UR ZVEČER pojasnil prvi mož zdravstvene zavarovalnice Samo Fakin.
A to pomeni, da če grem v Mestno optiko, mi izmerijo dioptrijo ter naročim očala, dobim subvencijo? Ali moram it h "pravemu" okulistu (zdravstveni domovi ...)?
charlotte ::
Kaj se pravzaprav šteje kot nadstandardna očala - jaz dam okoli 400EUR za okvir in stanšane šipce? Do sedaj je bilo "subvencije" cca. 30EUR kakšna očala dobiš za ta denar (razen tistih ki jih prodajajo na pošti)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naročilnica - Recept za očala (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32575 (1807) | energetik |
» | Očala z dioptrijo iz aliexpressa (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 87436 (15394) | Buggy |
» | Napačna dioptrija za očalaOddelek: Loža | 11474 (10052) | bambam20 |
» | Očala-do kje krije država?Oddelek: Loža | 2307 (2136) | jernejl |
» | Okulistični pregledOddelek: Loža | 11780 (9967) | Vesela |