Forum » Operacijski sistemi » Linux
Linux
venci ::
Zdravo.
Kje bi lahko dobil Linux Red Hat (novejše).
Ali obstaja kakšen FTP strežnik kjer bi lahko dol potegnu. Ali mi ga lahko kdo zapeče in pošlje?
Lep dan.
Kje bi lahko dobil Linux Red Hat (novejše).
Ali obstaja kakšen FTP strežnik kjer bi lahko dol potegnu. Ali mi ga lahko kdo zapeče in pošlje?
Lep dan.
- premaknil iz Programska oprema: ToniT ()
|SNap| ::
sej nocem bit smotan ampak: www.redhat.com > download > red hat linux 7.3 > download now
freejack ::
>or download later Hmm,..kaj pa če bi poskusil s kakim Mandrakeom 8.0 ali raje z SuSE 8.0 ? Glih sn ni SuSE gor dal, prej sn mel Mandrake, pa so za odtenek boljši, no ja, lažji. Se vidi da se komerciala tihotapi v Linux, no ja, glejmo na dobro stran, stvari se izboljšujejo, drugače bi še zdaj čepeli 3 ure pri inštalaciji, kot smo davnega leta xxxx pr "da unix". Damn, tiste instalacije so mi pa pobrale živcev.
|SNap| ::
>> Se vidi da se komerciala tihotapi v Linux
mahja. na prvi strani skor usake distribucije je ze govora o $$$. ampak linux still rules
mahja. na prvi strani skor usake distribucije je ze govora o $$$. ampak linux still rules
mali ::
Vnesite tukajProsim kaj mi lahko kdo prepece najboljse linuxe naprimer suse 9.0 al pa kaj podobnega.prosim ce mi lahko kdo prepece in poslje naj mi poslje na naslov:
Dejan Milaković
volariceva ulica 28
6230 Postojna
Dejan Milaković
volariceva ulica 28
6230 Postojna
moj_nick ::
@moderator
SuSE 9.0 je PREPOVEDANO kopirat in pošiljat naokoli.
Če kdo rabi Pingo (poslovenjeni RH9), mi naj pošlje mail.
p.s. Naj že kdo pošlje tole temo meni v "Operacijski sistemi"
SuSE 9.0 je PREPOVEDANO kopirat in pošiljat naokoli.
Če kdo rabi Pingo (poslovenjeni RH9), mi naj pošlje mail.
p.s. Naj že kdo pošlje tole temo meni v "Operacijski sistemi"
110111001001010001010000
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moj_nick ()
milakovic ::
ej moj_nick dej prodaj mi suse al pa te kar mas plz k bi jih rabu dej.ti bom dal cdje sm jih rabim nujno dej plz.
Zgodovina sprememb…
mali ::
ej moj_nick milakovic to sm tudi jaz sm bil pozabu geslo.dej prodaj mi suse dej plz nujno rabim na naslov:
dejan milakovic
volariceva 28
6230 postojna
slovenija
dejan milakovic
volariceva 28
6230 postojna
slovenija
Zgodovina sprememb…
moj_nick ::
Pri sebi imam samo originalni SuSE 7.3, ki je že malo prestar. Kot že rečeno, je pri SuSE-ju problem kopiranja (podobno, kot pri winsih) cdjev in bi ti načeloma moral brisat poste, ampak sem jih le malo spremenil.
Imam Pingota, ki je že zapečen in ga ne potrebujem. Lahko ga dobiš.
Za ostale distribucije piši v male oglase, za Pingota pa meni na mejl ali zasebna sporočila.
Imam Pingota, ki je že zapečen in ga ne potrebujem. Lahko ga dobiš.
Za ostale distribucije piši v male oglase, za Pingota pa meni na mejl ali zasebna sporočila.
110111001001010001010000
root987 ::
@moj_nick: Ok, lahko da se motim, vendar kolikor vem lahko Suse normalno kopiraš, a ne smeš prodajat... Vsaj tako mi je nekdo enkrat razlagal. Bom pa potem zvečer ko bom mel več časa skoču na suse.com pa preveru če je to prav.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SuSE linux (zmesnjava)Oddelek: Operacijski sistemi | 1836 (1470) | 64202 |
» | Nastavitve PureFTPd v SuSE 9.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1012 (973) | celk |
» | Linux za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5819 (4807) | BigWhale |
» | še ena o linuxuOddelek: Programska oprema | 1757 (1462) | Ziga Dolhar |
» | Katero linux distribucijo za newbijaOddelek: Operacijski sistemi | 1111 (900) | Gh0st |