Forum » Pomoč in nasveti » file download - ne prepozna nobene datoteke
file download - ne prepozna nobene datoteke
ThePuss ::
živjo, to me muči že kar nekaj časa, računalnik sem v tem času že formatirala. hočem z neta vzet npr. vlc, ne prepozna datoteke sploh in tega ne morem odpret z ničemer kr je pač selfextracting file. veliko takih programčkov sm potegnla s torrentom ker pač vem s čim odpret datoteko. tako kliknem open with... torrent.ali pa kakšne zararane datoteke. mi to mogoče nagaja forcefield, uporabljam zone alarm extreme security. včasih kar dela za nekaj časa npr. par ur, zazna datoteke, ves ostali čas pa ne. res se hočem že znebit tega problema.
bluefish ::
Jah, izklopi Zone Alarm oz. ga odstrani (tako ali tako za domače uporabnike zadošča vgrajeni Firewall v Windowsih).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131808 (21295) | Qushaak |
» | internet 5min dela 5min ne ?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1452 (1119) | Klemzz |
» | Programi za downloadOddelek: Programska oprema | 5232 (4524) | Kebab |
» | Zakaj mi ABC rabi 100% procesorja?Oddelek: Programska oprema | 1336 (1075) | Dr X |
» | Mirc dodatek kaj naredi ta koda? In kakšna je zaščitaOddelek: Programska oprema | 1183 (1103) | OmegaBlue |