Forum » Pomoč in nasveti » Linux-ubount povezava na Siol internet
Linux-ubount povezava na Siol internet
easyrider3 ::
Imam na novo naložen Linux operacijski sistem in me zanima kako se poveze na širokopasovno omrežje? Pri windowsu je bilo čist lahko samo novo omrežje si izbral,uporabniško ime in geslo in je že delalo,kako je pa pri temu Linuxu? Pri kolegu,ki mi je to inštaliral je vse delalo uredu tudi internet samo on ima optično povezavo T-2 a je to potem drugače? Dajte povejte mi kako se vzpostavit z internetom? Računalnik zazna ko vtaknem omrežni kabel noter in napiše omrežni kabel deluje,kako pa potem naprej pa ne vem. Po mojem bi se moralo nekje vzpostavut povezavo z širokopasovnim omrežjem ali to avtomatsko naredi? Kolegu je delal internet jaz pa ko pritisnem Firefox mi pa samo napiše Ne najdem strežnika
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optične tehnologijeOddelek: Omrežja in internet | 13858 (12972) | AndrejO |
» | Prenos povezave na večjo razdaljoOddelek: Omrežja in internet | 2659 (2203) | Daniel |
» | Evropski mobilni operaterji bi se združevali, dvigovali cene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 29890 (26454) | 71GA |
» | Nemci milijarde od koncesij vlagajo v optikoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8065 (6574) | BlueRunner |
» | 170 Mb/s preko električnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 2866 (1936) | Dr Evil |