» »

vzglavnik SleepDeep, ima že kdo?

vzglavnik SleepDeep, ima že kdo?

Gwanaroth ::

Ravno premišljujem o novem vzglavniku, ker tega, ki ga imam (iz perja), je že precej sploščen, saj je v uporabi že ohoho let.
Rad imam malo trši vzglavnik, ne pa preveč.

Brskam po netu in naletim na tole:
http://www.sleepdeep.si/

Nekako se mi zdi bolj top-shop varianta.. ok, vodno jedro, če pomislim, kako je spati na vodni postelji, se sliši mamljivo, vendar kaj pa kvaliteta vsega ostalega ?

Ima že kdo tole? Oz. kakšne vzglavnike uporabljate vi?
Lights often keep secret hypnosis..

msjr ::

Se mi zdi odločno predrag. Tak efekt bi dobiš z napihljivo blazino za pod glavo (glej kakšno camp opremo) za 10x nižjo ceno.

Sicer pa uporabljam ortopedski vbočen vzglavnik, ki se dobi v vsaki trgovini za manj kot 30EUR. Zanimivi se mi zdijo vzglavniki polnjeni s semeni (ajda, žitarice), vendar se mi zdi dati 50EUR za vzglavnik iz odpadnega materiala odločno preveč, pa še spletnim stranem s slikami aure in podobnimi zadevami milo rečeno ne zaupam preveč.

Nekaj podobnega imam zdaj, kupljeno v eni izmed štacun s pohištvom.

Nekaj podobnega imam zdaj, kupljeno v eni izmed štacun s pohištvom.

IceIceBaby ::

Jaz že par tednov spim na SleepDeep, pa je zadeva kar solidna. Sem zelo občutljiv, kar se tiče vzglavnikov (še na dopust vzamem svojega) ampak na tega sem se hitro navadil.

civic_ ::

Vzglavnik iz spominske pene kupljen v industrijski trgovini PLAMA za 8€, no lahko tudi drugje kjer piše gor dormeo...

NorK ::

IceIceBaby je izjavil:

Jaz že par tednov spim na SleepDeep, pa je zadeva kar solidna. Sem zelo občutljiv, kar se tiče vzglavnikov (še na dopust vzamem svojega) ampak na tega sem se hitro navadil.

Itak, da si se navadil, če pa lahko natočiš poljubno količino vode in s tem uravnavaš višino/trdoto.
Hm, tole uravnavanje višine oziroma trdote bi bilo uporabno še kje drugje, ne le pri spanju ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kupil drago lezisce in posteljno dno, vendar se zmeraj slabo spim (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8212826 (9708) rockstar
»

Ležišče iz spominske pene

215408 (4662) St235
»

Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20694127 (29885) Ganon
»

Vzglavnik

265218 (4601) Kleemen
»

postelje in vzmetnice

3511286 (9259) t1grica

Več podobnih tem