» »

BOOTMGR is missing- windows xp

BOOTMGR is missing- windows xp

wert20 ::

Mam eno težavo. Iz kompa sm uzel disk in ga na drugmu kompu formateru. ker sta ble na disku narjene dve particije sm formateru vsako posebi. zdrj k dam disk nazaj v komp mi napiše bootmgr is missing, tut cd-ja od winowsow nw prebere.
če pa disk ni prkloplen pa komp cd čist lepo prebere in hoče nalagat windowse.

ČE gdo ve rešitev bi bil zeleo hvaležen če mi jo pove.

PacificBlue ::

V biosu nastavi da se ti prvo zažene cd/dvd rom,potem pa disk..pod boot priority.
I’m out.
:3

repo ::

nastavi ga na slave, ce je ide slucajno

repo je izjavil:

nastavi ga na slave, ce je ide slucajno

kje pa loh to nastavm

detroit ::

odpreš kišto in mal jumper prestavi (seveda prej poglej na kaj je nastavlje če je potrebno menat)
Skero

hvala sm rešu zadevo.

urby6300 ::

Seos js pa imam sledeč problem:

ko sem nalozil windows 7 na novo pa sem hotel nalozit se driver od graficne mi cd-ja ni prepoznalo in tudi nekatere druge diske mi ni prepoznalo ampak ne vseh.
pa sem mislis da sem kaj narobe namestil windowse pa sem se vse enkrat zbrisal in potem restartam.
dam cd not in mi napise BOTmgr is missing pa ni nic narobe s cd-jom potem sem se pa probal z orginal xp-jami pa mi isto napise pa nevem v cem je problem prosim za pomoč !=?
se vam ze vnaprej zahvaljujem lp

pls pomoč
ATI radeon 5770HD , 4gb ram , Windows 7

huek111 ::

Zanič pekač oziroma rom
Samo, da odpreš pet tem za eno in isto stvar pa tut ni normalno!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: huek111 ()

bluefish ::

Res je. V prihodnje prosim odpri oz. sprašuj le v eni temi, ostalo bo brisano tako kot sedaj.

sasa_3 ::

zdravo jst mam tud podobno situacijo.sm hotu na novo windowse restartat pa mi je napisal boot is missing ampak sm že use naredu in z dvd-ja sm hotu repairat windowse na novo pa mi ne uspe.pa sm uzeu recovery disk program pa mi tud ne uspe.tko da nevem več kaj da nrdim.rabim pa nujno računalnik.prosim za pomoč.

kodrinho ::

pozdravljeni. mam en problem. disk mi je crkno na laptopu pa sem vstavil novi disk not. zdaj pa ko zaženem kompa pa mi napiše bootmsgr is missing. prosil bi za pomoč. hvala

Duhec ::

kodrinho je izjavil:

pozdravljeni. mam en problem. disk mi je crkno na laptopu pa sem vstavil novi disk not. zdaj pa ko zaženem kompa pa mi napiše bootmsgr is missing. prosil bi za pomoč. hvala

Kupljen disk je prazen. Namesti kak operacijski sistem pa bo.

ja sem poskušal win7 pa mi napiše na 80% da nemore bootat do konca pa mi prekine

kodrinho je izjavil:

ja sem poskušal win7 pa mi napiše na 80% da nemore bootat do konca pa mi prekine

Glej ga, če se sistem ni uspel naložiti do konca in se je prekinil, potem ne bo delovalo, se ti ne zdi ?!
Daj malo več informacij kaj vse si do sedaj počel in preizkusil, kak prenosnik je to, je Win7 od proizvajalca prenosnika, je ta medij Win7 že bil kdaj uspešno inštaliran ali to prvič počneš, itd. ?
Pa uporabi kako ločilo, da bodo stavki dobili smisel in pomen.

Lej na prejšnjem disku sem mel win7 inštaliran in sem mel 2 particiji.Pol pa mi je ta disk crkno in sem kupil novega ter ga zamenjal. Ko sem vklopo kompa mi je pa napisalo bootmgr is missing. Nato sem hoto naložit spet win7 in mi ne gre ker mi prekine na 80% kao da nemore nadaljevat z inštalacijo. To je hp compaq 6830s. Ja pa prvič počnem :)windows pa je iz partisa

Aja to še probo sem tudi xp pa mi tudi ne gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kodrinho ()

:) OK, bom prezrl, da prazen disk javi napako ....
Potem pa v Cmos nastavitvah Biosa (F10) spremeni način delovanja Sata Device Mode iz AHCI v IDE, shrani in poizkusi ponovno z inštalacijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

formatirati disk C

Oddelek: Pomoč in nasveti
131231 (952) solatko
»

Windows 7 boot

Oddelek: Pomoč in nasveti
406622 (5943) s6c-gEL
»