Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri tiskalniku
Pomoč pri tiskalniku
power12 ::
Živjo !
Danes sem probal natisniti nek dokument, vendar ga noče natisniti. Ko je tiskalnik prižgan HP deskjet 3940, lučka neprestanoma utripa, kar pa pri zadnji uporabi ni. Uporabljam windows 7, napravo sem že izklopil, ter na novo inštaleru, pa še vedno nič. Zelo bi bil vesel če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe.
Danes sem probal natisniti nek dokument, vendar ga noče natisniti. Ko je tiskalnik prižgan HP deskjet 3940, lučka neprestanoma utripa, kar pa pri zadnji uporabi ni. Uporabljam windows 7, napravo sem že izklopil, ter na novo inštaleru, pa še vedno nič. Zelo bi bil vesel če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UPN obrazec, tiskanje ?Oddelek: Programska oprema | 11760 (3272) | prtenjam |
» | [Microsoft Word] Shrani kot ali natisni kot .pdf?Oddelek: Programska oprema | 1222 (966) | darkolord |
» | program za pomoč pri tiskanju 200+pdf dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 2275 (1327) | HotBurek |
» | Win XP problem z odpiranjem več označenih datotekOddelek: Operacijski sistemi | 623 (569) | VidKo |
» | dimanicne web straniOddelek: Programiranje | 998 (764) | krho |