Forum » Pomoč in nasveti » USB miška in tipkovnica med Setup-om Windowsov 7 ne delata
USB miška in tipkovnica med Setup-om Windowsov 7 ne delata
Xavier ::
Zdravo
Ko na računalnik nalagam Windowse 7, se moja USB miška in tipkovnica ne odzivata in moram priklopit svojo staro PS2 miško in tipkovnico.
A lahko naredim kaj, da bi mi med nalaganjem Windowsov 7 USB miška in tipkovnica normalno delali?
Hvala za odgovore
Ko na računalnik nalagam Windowse 7, se moja USB miška in tipkovnica ne odzivata in moram priklopit svojo staro PS2 miško in tipkovnico.
A lahko naredim kaj, da bi mi med nalaganjem Windowsov 7 USB miška in tipkovnica normalno delali?
Hvala za odgovore
Duhec ::
Bodi bolj jasen! Kaj razumeš ti "ko na računalnik nalagam" in "med setupom" ?! Če to pomeni inštalacijo in ti USB ne dela med samo inštalacijo ali tudi potem, ko s PS/2 končaš inštalacijo in priklopiš USB tipkvnico in miško in ti jih ne zazna ?
Mogoče moraš samo v Cmos nastavitvah Biosa omogočiti vso USB podporo (legacy USB support) ali posodobiti Bios na novejšo verzijo ?
Povej kaj več o sistemu in kaj si do sedaj že vse preizkusil in počel ?
Mogoče moraš samo v Cmos nastavitvah Biosa omogočiti vso USB podporo (legacy USB support) ali posodobiti Bios na novejšo verzijo ?
Povej kaj več o sistemu in kaj si do sedaj že vse preizkusil in počel ?
Xavier ::
USB miška in tipkovnica mi ne delata med inštalacijo Windowsov 7, potem pa.
Imam 5 let star računalnik, osnovna plošča ima nabor nf3. Do zdaj nisem glede tega problema poskusil ničesar ker nisem vedel kaj naj naredim.
Imam 5 let star računalnik, osnovna plošča ima nabor nf3. Do zdaj nisem glede tega problema poskusil ničesar ker nisem vedel kaj naj naredim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB tipkovnica in miška delata samo v BIOS-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1365) | butec |
» | problem z pci usb 2.0 karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (1193) | solatko |
» | Težava ob menjavi ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1248) | beni |
» | Težava z miško in tipkovnico z priklopom preko USBOddelek: Strojna oprema | 1881 (1826) | Eschelon |
» | USB ali PS/2?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1374 (1194) | andrej |