» »

Pomoč pri seriji HD 5800

Pomoč pri seriji HD 5800

x-speed ::

Pozdrav, torej imam problem z grafinčo HD 5870 - na namizju se mi pojavljajo kvadratki oz. črte ki pa ne uplivajo na 3D aplikacije. Sedaj sem namestil 10.1 driverje in mi usaj zaenkrat PC se ni s crashal ( ja, tudi to je bil problem ). Na partisu sem prebral da probleme pri tem povroča windows 7 oz. nek varnostni dodatek Microsofta , za katerega pa naj bi kmalu prišel updejt ki bi problem s serijami 5000 oz. 5800 rešil. Zanima me če je kdo na tekočem če je updejt že prišel in kje bi se ga dalo zlowdat. Prosil bi če me lahko skupaj z odgovorom v temi obvestite na naslov wicked_ora@hotmail.com ; ker nemorem niti filma v windows media player gledat prez pikic in smotanih kvadratkov :(

TOP ::

Pomoje bo najbole reklamacja,ker jaz sem dve že montiral pa brez problemov na Win7.

Mislim da ne, ker so povdarili da je to sistemska napaka , zaradi neke kode ki jih ima le del radeonov HD 5870 in ne vse in da lahko vsi tisit ki mislimo da je napaka strojna lahko mirni :)

lp

Meizu ::

x-speed je izjavil:

Mislim da ne, ker so povdarili da je to sistemska napaka , zaradi neke kode ki jih ima le del radeonov HD 5870 in ne vse in da lahko vsi tisit ki mislimo da je napaka strojna lahko mirni :)

lp

Ce si tako preprican, zakaj potem sploh odpiras temo? Definitivno jo nesi na reklamacijo da ti ne bo pozneje zal. Vsaj jst taksne graficne kartice za toliksen denar ne bi hotel.

Fora je da nisem gvišen, ampak zakaj bi jo nesel na garancijo če je velika verjetnost da je to le softwerski problem ? Sem jo imel pri kolegu in ni imel nobenega problema.

zato sem upam da je imel kdo tukaj podobno izkušnjo.

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: x-speed ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen laptop / prenosni računalnik za na strojno fakulteto - smer modeliranje

Oddelek: Kaj kupiti
71812 (1744) Isotropic
»

Nakup nove grafične kartice (napajalnika)

255654 (5357) fr4nc
»

Nakup novega računalnika

342205 (1533) TOP
»

Sapphire Radeon HD 5850 2GB TOXIC ali ASUS Radeon HD 5850 1GB DirectCU TOP (CrossFire

151627 (1479) BlackDewil56
»

Novi Radeoni na policah trgovin (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
999485 (6788) LordPero

Več podobnih tem