» »

Acer prenosnik ter njegovo ugašanje.

Acer prenosnik ter njegovo ugašanje.

Scorpia ::

No dobil sem en prenosnik za porihtat, ker pa žal zaradi službe imam malo časa, hočem čimprej odpravit problem. Na sploh vem da Acer ima slabo hlajenje, vsaj cenejših prenosnikov. Po dveh letih se ugašajo sami od sebe in jih kar nekaj poznam da jim to počne. Sem mal iskal po forumu, pa nisem kaj dosti konkretnega zasledil za trajno rešitev. Eni so ga odpeljali na servis in jim zaenkrat dela, kaj so pa naredili pa noben nič ne ve.
No zdej tega ki imam, se mi je po 15 minutah ugasnil. Tudi lučka da je napajalnik priklopljen, prav tako ugasne. Ok rečem bom mu dal hladilnik za prenosnik odspodaj, še prej sem ga dal ven na hladno da se mal ohladi. Po ponovnem delu se spet po podobnem času ugasne, le da je tokrat bil prenosnik odspodaj hladen. Po tipkovnici kot je standarno pri njih, še kar toplo.
Glede na to da se mu izklopi tudi lučka za napajanje, bolj sumim da ti acerji imajo težave z samim napajanjem? Ali bi moral na kaj drugega pazit.
Ker če primerjam z sestrinim hp-jem, ki ga veselo drži na postelji in je prav tako vroč kot acer se nikakor ne ugasne. Pa da ne govorim od kolega medion mu dela in dela, pa ga nisi mogel niti na roke prijet. Ali pa so acerji tolk občutljivi na vročino? Če ne ga jutri zunaj na balkonu testiram z dodatnim hladilnikom, pa bom vsaj vedel če je hladilnik za očistit in pasto za zamenjat. Edino za ventilator morem pogledat če dela ves čas. Na začetku ga zavrti na polno, pol pa zmanjša obrate.
////

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako rešiti "cold boot" problem na prenosniku?

Oddelek: Pomoč in nasveti
16978 (574) Alpsko mleko
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
398117 (7710) Marilyn
»

laptop ne najde wireless omrezja

Oddelek: Omrežja in internet
102184 (1961) DonMatejo
»

prenosni računalnik hp 6715b TL-60 se ne prižge

Oddelek: Strojna oprema
264360 (4050) tomaz-
»

Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
575911 (4637) venetu

Več podobnih tem