Forum » Pomoč in nasveti » Transparentna okna
Transparentna okna
KontraCepec ::
A obstaja kak program, s katerim bi določal prosojnost vsakega okna v windowsih?
Js bi to zelo rabu, da bi lahko risal v autocadu in zraven ob odprtem besedilu v notepadu pel "ti si moje sonce". Pri tem bi bil notepad always on top, ampak prosojen, tako da me ne bi motil pri risanju.
Najraje za win98.
Js bi to zelo rabu, da bi lahko risal v autocadu in zraven ob odprtem besedilu v notepadu pel "ti si moje sonce". Pri tem bi bil notepad always on top, ampak prosojen, tako da me ne bi motil pri risanju.
Najraje za win98.
brdi ::
Amapk kje se to nastavi meni ni jasno kje bi lahko nastavil prosojnost oken?
naj nekdo napise kje najdem moznost !
naj nekdo napise kje najdem moznost !
brdi ::
Rauno sem odkril program s katerim ti bo njalazje delati prosojna okna in to je alphaXP alphaXP.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CES: Prozorni OLEDOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 4658 (3783) | Hardstyle |
» | prenos iz Corel Draw 12 v sliko ?!Oddelek: Programska oprema | 1572 (1505) | ender |
» | Windows Vista Get Ready (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11919 (9005) | Jaka83 |
» | Obdelava slike - orodje Resize - FiltriOddelek: Zvok in slika | 2292 (1873) | G@c |
» | Microsoft oživlja nadaljnji razvoj Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6368 (6368) | Poldi112 |