Forum » Programiranje » Program za merilec obratov
Program za merilec obratov
sniper-man ::
Zdravo!
Sem v končni fazi izdelave vetrne elektrarne a sedaj bi potreboval malo pomoči pri programiranju v Bascomu. TIV sem že izdelal. Uporabil sem ATTiny2313 s katerim bi preračunaval obrate in jih izpisoval na 2x16 lcd. Vhod imam vezan na Portd.3. Prosil bi če mi lahko kdo pomaga pri izdelavi preprostega programa. LP Nino
Sem v končni fazi izdelave vetrne elektrarne a sedaj bi potreboval malo pomoči pri programiranju v Bascomu. TIV sem že izdelal. Uporabil sem ATTiny2313 s katerim bi preračunaval obrate in jih izpisoval na 2x16 lcd. Vhod imam vezan na Portd.3. Prosil bi če mi lahko kdo pomaga pri izdelavi preprostega programa. LP Nino
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo denarja - storitevOddelek: Loža | 5655 (4142) | Mare2 |
» | Home made QuadrocopterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3235 (2079) | matjazfaris |
» | arhiv objav oglasov spletnega prodajalca avtomobilov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15727 (14156) | Roadkill |
» | ASUS (P8Z77M PRO) vs ASRock (Z77 PRO4)Oddelek: Kaj kupiti | 3511 (3385) | fr4nc |
» | Profesionalna tiskana vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5676 (5125) | Brane2 |