Forum » Kaj kupiti » Trdi disk SATA2 vmesnik
Trdi disk SATA2 vmesnik
Keyser Soze ::
Za potrebe NASa potrebujem 2 trda diska.
Ene hude kapacitete v smislu par TBjev ne potrebujem. Niti 1TB ne. Par 100GB bo zaenkrat dovolj, saj bom sčasoma zadevo po potrebi še dogradil z dodatnimi diski.
Zanima me predvsem best buy disk, ki ga ni nobena znanost zbrskat v štacuni (ne kakšne z dolgimi roki naročanja) tam nekje do 70EUR po komadu. Manj kot stane boljše bo. (Imam namreč grande servis avta na sporedu + ravno počitnice so mimo pa že skoraj na kruhu in vodi živim)
Ene hude kapacitete v smislu par TBjev ne potrebujem. Niti 1TB ne. Par 100GB bo zaenkrat dovolj, saj bom sčasoma zadevo po potrebi še dogradil z dodatnimi diski.
Zanima me predvsem best buy disk, ki ga ni nobena znanost zbrskat v štacuni (ne kakšne z dolgimi roki naročanja) tam nekje do 70EUR po komadu. Manj kot stane boljše bo. (Imam namreč grande servis avta na sporedu + ravno počitnice so mimo pa že skoraj na kruhu in vodi živim)
OM, F, G!
xxxgeekxxx ::
Za 70EUR dobiš že kar 500GB in več disk, jaz sem kupil seagate baracuda 500GB za 50EUR v comshopu pa sem ga takoj imel
Ke te češ
zee ::
Za se 20 EUR vec dobis 1 Tb.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
jest10 ::
xxxgeekxxx je izjavil:
Za 70EUR dobiš že kar 500GB in več disk, jaz sem kupil seagate baracuda 500GB za 50EUR v comshopu pa sem ga takoj imel
500GB diski so od okoli 42€ dalje...
Keyser Soze ::
True, 750GB stanejo tam okoli dobrih 60EUR in dalje.
Najverjetneje bom nabavil kar dva 750GB WDja iz Green serije, pa je. Malo bolj varčno, in "poceni".
Najverjetneje bom nabavil kar dva 750GB WDja iz Green serije, pa je. Malo bolj varčno, in "poceni".
OM, F, G!
st0jko ::
Keyser Soze je izjavil:
Malo bolj varčno
Da.. 4-5W manj porabe. Pa naj še kdo reče da nič ne skrbimo za okolje.
keks?
urke710 ::
Ko se se že ravno menite o diskih, bi nekaj povprašal. Kupujem dva diska za RAID 0 in me zanima kakšna je razlika med tema dvema
cache 16
cache 32
Razen v očitni razliki v velikosti predpomnilnika jz ne vidim razlike.
cache 16
cache 32
Razen v očitni razliki v velikosti predpomnilnika jz ne vidim razlike.
d.i.g.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanesljivost diskov drugič: zmagovalec Hitachi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 25864 (21836) | ZigaZiga |
» | Zunanji diskiOddelek: Kaj kupiti | 3880 (3308) | PARTyZAN |
» | Kateri 1TB disk kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 34821 (14971) | xyxyxyxy |
» | nov računalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10801 (8677) | st0jko |