Forum » Elektrotehnika in elektronika » daljinec za tv neuporabljen 1 leto in sedaj več ne dela
daljinec za tv neuporabljen 1 leto in sedaj več ne dela
Kebab ::
Imam daljinca za tv ki je še pred kakšnim letom normalno delal (rezervni). Sedaj sem dal nove batarije a hudič ne dela. Se da kaj narediti?
Pyr0Beast ::
So se prejšnje baterije razlile ?
Sem imel primer z enim daljincem pri katerem je šel kondič v stik. Posledično je baterijo kajhitro izpraznilo, daljinec pa ni delal.
Sem imel primer z enim daljincem pri katerem je šel kondič v stik. Posledično je baterijo kajhitro izpraznilo, daljinec pa ni delal.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Opkow ::
Poglej kontakte za baterije, ce so kej oksidirani. Pa jih zbrusi s smirgl papirjem ali ostrejsim predmetom.
Kebab ::
Ne, batarije se niso razlile. V bistvu sem dobil zraven tvja 2 daljica. Tega pač nisem potreboval in je bil v omari ta čas. Takrat sem ga samo sprobal in brez batarij pospravil nazaj.
Kontakti niso oksidirani, vse izgleda kot novo. Tako da res ne vem.
Kontakti niso oksidirani, vse izgleda kot novo. Tako da res ne vem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterije z zaviralci gorenjaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4036 (2905) | Rias Gremory |
» | Zbiram mobitele, ki sopokvarjeni, stari oz. jih ne potrebujete večOddelek: Loža | 1832 (1361) | c0dehunter |
» | OPTIČNA brezžična miška , kako hudiča izklopit čez noč ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3363 (3145) | Scorpia |
» | "Obnova" Li-on baterij za prenosnikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8002 (7618) | Scorpia |
» | DIY polnilec alkalnih baterijOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6037 (4766) | pro2c |