Forum » Loža » Zbiram mobitele, ki sopokvarjeni, stari oz. jih ne potrebujete več
Zbiram mobitele, ki sopokvarjeni, stari oz. jih ne potrebujete več
alexa-lol ::
hej :) kot že naslov pove zbiram telefone. Gre za to, da jih nesem v Mobi center in dobim majico, da jo imam potem za na fitnes, ker majc nikol ni preveč :)
Torej če ma kdo kej tazga in je iz LJ se priporočam.
Piste mi na ZS ali na playboy.slolj@hotmail.com (lahko me tudi dodate ce hocte)
Torej če ma kdo kej tazga in je iz LJ se priporočam.
Piste mi na ZS ali na playboy.slolj@hotmail.com (lahko me tudi dodate ce hocte)
koyotee ::
try@karitas
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
c0dehunter ::
Tut jaz zbiram mobitele in polnilce, ampak MORA bit delujoča batarija (akumulator) oz. delujoč polnilec. Če je npr na telefonu pokjen ekran ali karkoli druga, ni nobenga problema.
Potrebujem pa zato, ker izdelujem improvizirana letala iz stirodurja ali stiroporja, na daljinsko vodenje in potrebujem Li-Ion batarije, pravtako uporabim dele raznih avtovčkov na daljinca itd, tako da tudi kaj takega odsluženega pride zelo prav, tudi če je kaj pokvarjeno.
Za razliko ad alexa-lol sem jaz iz CELJA in pobiram dele tod okoli. Pripeljem se z starim ciganskim tovornjakom Joke
Tule pa je eno izmed letal, ki ga izdelujem za mlajšo sestro. Je šele do polovice izdelano, ker moram vgraditi še servo-motorčke, izdelati zakrilca, vgraditi sprejemnik itd.. V tem je kar NiMh batarija in motorček od starega CD-ROMa. Propeler je le za izgled, ker pride gor pravi (ta je spet od ene igračke).
Potrebujem pa zato, ker izdelujem improvizirana letala iz stirodurja ali stiroporja, na daljinsko vodenje in potrebujem Li-Ion batarije, pravtako uporabim dele raznih avtovčkov na daljinca itd, tako da tudi kaj takega odsluženega pride zelo prav, tudi če je kaj pokvarjeno.
Za razliko ad alexa-lol sem jaz iz CELJA in pobiram dele tod okoli. Pripeljem se z starim ciganskim tovornjakom Joke
Tule pa je eno izmed letal, ki ga izdelujem za mlajšo sestro. Je šele do polovice izdelano, ker moram vgraditi še servo-motorčke, izdelati zakrilca, vgraditi sprejemnik itd.. V tem je kar NiMh batarija in motorček od starega CD-ROMa. Propeler je le za izgled, ker pride gor pravi (ta je spet od ene igračke).
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: c0dehunter ()
Hvala
Glede na to, da sem vse izrezoval z majhnim olfa nožekom, sem ga res lepo "izklesal" in kosa stiroporja.
Glede na to, da sem vse izrezoval z majhnim olfa nožekom, sem ga res lepo "izklesal" in kosa stiroporja.
Tear_DR0P ::
c0dehunter - si mogoče pripravljen izdelavo takšnega letala predstaviti na kakšnem predavanu ali delavnici?
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
c0dehunter - si mogoče pripravljen izdelavo takšnega letala predstaviti na kakšnem predavanu ali delavnici?
Hvala za ponudbo, toda ne.. Mislim, da je nesmiselno predstaviti izdelavo takega letala, saj lahko to naredi praktično vsak, če le ima voljo, osnovne pojme kako letalo leti in nekaj stare šare, predvsem pa potrebuje vztrajnost.
Uglavnem, če kdo ima igračke na daljinca, batarije od mobitelov, polnilce, ga prosim naj mi pošlje ZS, v primeru da ste iz okolice Celja. Če ste iz okolice LJ pa se obrnite na alexa-lol (beri 1. post). Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: c0dehunter ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laser pointer na elektrikoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1947 (1798) | Sjampola |
» | RC letala (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8675 (5190) | WaterBoy |
» | Zakaj Slovenija nima "kanaderja" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20456 (5660) | Goran's Blog |
» | Največji tok, s katerim je še varno polniti Ni-Mh?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1476 (1238) | Pyr0Beast |
» | Daljinsko vodeno letalo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9401 (7449) | joker16_7 |