» »

Pomoč pri izdelavi internetne strani!

Pomoč pri izdelavi internetne strani!

Nocko ::

Naj na kratko predstavim,kaj bi sploh rad!

Moj oče ma firmo, pa mi že kar lep čas teži za internetno stran, a sam nimam pojma kak bi se tega sploh lotil, še majn pa da bi sploh kaj konkretnega skupaj spravo, pa me zanima, če mi je sploh kdo pripravljen pomagat!

Prilagam tud mail: knehtlb@siol.net

Za tiste,ki ste mi pripravjenipomagat!

Hvala že v naprej!

Lp

@Nocko

Webmojster ::

Čist easy!

Downloadaj si dreamweaver (www.macromedia.com/dreamweaver), instaliraj ... odpri program.. na belo polje napiši "FOTER, RESKIRAJ 30 TISOČAKOV IN SI NAJAMI KOGA, KI ZNA IZDELOVATI SPLETNE STRANI, TER NEHAJ GNJAVIT SVOJGA SINČKA". No, nato shrani ta fajl kot .htm ali .html (file, save as..).

Zatem pojdi na http://www.cuteftp.com, si zdownloadaj njihovo xx dnevno brezplačno verzijo programa CuteFtp. Med instalacijo tega programa pojdi na Volja.net in se registriraj pri njih za brezplačni spletni prostor.

No, ko bo cuteftp instaliran, vnesi v programu podatke, ki ti jih je poslala volja.net, ter uploadaj shranjen .html fajl.

SImple? I think so!

Tody ::

Tole pač je lepa pomoč sam pozabil si dati svojo številko gor >:D
Pojdi na ARNES.si in si pridobi obrazce za registracijo .si domene. To pošlji in čakaj da dobiš domeno. Medtem pa se nauči delat spletne strani ker če jih nič ne znaš delat ampak res nič potem raje upoštevaj prejšni poste. Če si že kdaj kej delal, reč fotru kaj hoče imet in kako hoče imet nej ti da fotografije in podoben stuff. Potem pogledaš v progam files in klikneš frontpage expres. Insert frame. V levega daš 5 linkov ki jih narediš v pleskarju(risarju or whatever) v desnega pa pač stuff ki ga hočeš.Potem pokličeš na siol in rečeš da hočeš met 10 MB placa in da maš domeno že. "Prijazni" ljudje pri siolu ti bodo dal naslov kam to dat in to je to.
Za vse nadalne info lahko pošlješ mail na ljubo@volaj.net ali pa ga kle objaviš

Old-Death ::

Za ta prvi korak začetniku ne bi ravno svetoval registracijo domene, ampak da napise u iskalniku "HTML for beginners" in si sprinta kkšn tutorial.

Old-Death ::

HAHAH pazi to sploh ni treba napisat na googlu "HTML for beginners" ampak sam beginners in ti bo najdu vse o htmlju in internetu.:)

swalow ::

če ti zgornji nasveti niso pomagali.... pošlji mail swalow@email.si, pa če ma ati firmo, se lahko kaj zmenimo.... za pravi ceno seveda.

Uporabnik ::

če ati točno ve kaj bi rad dosegel na intenetu pol bo že vrgu tist "miljonček", če ne, pa naj si raj samo e-mail zrihta, drugač si bo naredu več škode kot koristi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

avtomatsko vrnjen email

Oddelek: Pomoč in nasveti
52201 (1996) Spajky
»

Se da dobiti @volja.net e-naslov ?

Oddelek: Omrežja in internet
73471 (3100) KoMar-
»

Tsk, tsk, SiOL!

142212 (1664) Bakunin
»

vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )

14013502 (10979) Bakunin
»

VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )

12412410 (8442) swalow

Več podobnih tem