Forum » Pomoč in nasveti » Slušalk se ne sliši
Slušalk se ne sliši
Guzzy ::
Lep pozdrav, pred kratkim sem si kupil 5.1 slušalke, pa se iz njih ne sliši. Kable sem seveda priklopil pravilno, tako kot piše, pod control panel pa sem opazil da ne zazna slišalk. Opazil sem tudi pod Zvok-predvajalne naprave da tam piše Headphones ampak piše zraven Nepriključeno. Kaj bi lahko blo?
LP, Guzzy
LP, Guzzy
- premaknil iz Programska oprema: bluefish ()
skovac13, to sem tudi jaz ugotovil pred parimi dnevi, samo kero mi predlagate za windows 7, pa da je za slušalke dobra. mam 2.1 zvočnike.
LP, Guzzy
LP, Guzzy
evo pa mam 5.1 kartico, zdaj pa mikrofon dela, sebe slisim, ko pa prizgem glasbo pa se slusalk ne slisi. ko dam test se jih slisi super. seveda so vsi kabli vtaknjeni v pravo luknjo....... kaj bi lahko blo da blokira slušalke da delajo? mikrofon pa dela super.
LordTado ::
Moraš si nastavit default strojno opremo...
Ker če maš analogne priklope pol še maš vedno speakers označeno...za playback...
Ker če maš analogne priklope pol še maš vedno speakers označeno...za playback...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2774 (2525) | MaticKregar |
» | Nova zvocna kartica? kero vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 1515 (1043) | Pesimist |
» | katere zvočnike ?Oddelek: Kaj kupiti | 3303 (2570) | amper |
» | Slušalke Logitech Precision Gaming ali Zalman ZM-RS6FOddelek: Kaj kupiti | 2065 (1677) | mit3k |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8228 (7023) | matjash |