Forum » Kaj kupiti » Tipkovnica
Tipkovnica
TOP ::
Pozdarvljeni kupujem novo tipkovnico,odločam se med Logitech G15 in Razer Lycosa Mirror.Ima kdo kej izkušnje z temi tipkovnicami.Katera je povaše bolj funkconalana,čeprav Logitech ima LCD ekran.
__Devil__ ::
Meni se zdi Logitech G15 odlična tipkovnica, ekran pride prav v vseh pogledih, pregled mail-a, poraba CPU, RAM-a, za igre veliko fukncij(fps), ura, prikazovanje glasbe, branje novic ipd..
V glavnem priporočam G15. Več za manjšo oz. isto ceno. Razer je pač firma, ki misli da je nekaj :D. In majo zato tak drago pomoje.. nwm :D, pri razer je meni samo osvetlitev všeč ;)
lp
V glavnem priporočam G15. Več za manjšo oz. isto ceno. Razer je pač firma, ki misli da je nekaj :D. In majo zato tak drago pomoje.. nwm :D, pri razer je meni samo osvetlitev všeč ;)
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
ŠinkoM ::
Jaz bi se na tvojem mestu odločila za LYCOSA.....Razer mi je nekako bolj gaming kot logitech.....
Key Quest ::
Raje kot te luckaste smeti, vzemi eno pravo mehansko tipkovnico v istem cenovnem razredu. Ni mi povsem jasno kako je tem mainstream proizvajalcem uspelo prepricati vecino uporabnikov, da so tipke zadnja stvar, ki v tipkovnici kaj pomeni.
Blinder ::
Ima še kdo težavo z tipkovnico, da mu v kakšni igri ne prepozna treh (ali več) tipk pritisnjenih naenkrat?
Kako naj človek ve, katere tipkovnice prepoznajo tri tipke naenkrat, ali je to bolj odvisno od igre?
Kako naj človek ve, katere tipkovnice prepoznajo tri tipke naenkrat, ali je to bolj odvisno od igre?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50497 (45107) | LordPero |
» | Tipkovnica za gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 15140 (13557) | 3man |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12339 (8755) | Half-Saint |
» | Katera gaming tipkovnica ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6410 (5255) | deadbeef |
» | TipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1490 (1165) | tade911 |