Forum » Pomoč in nasveti » Notebook 'IR' in mobilni telefon ?!
Notebook 'IR' in mobilni telefon ?!
-MiS- ::
Vprasanje je naslednje, a ze je kdo posiljal fax-e preko notbooka, ki je bil povezan z telefonom preko IR-a,....
Zanima me ce zadeva funcionira al rado kaj nagaja, na kaj je treba bit pozorn, oz. s katerim programom se potem posiljajo faxi,...?
Zanima me ce zadeva funcionira al rado kaj nagaja, na kaj je treba bit pozorn, oz. s katerim programom se potem posiljajo faxi,...?
Can ::
Nobenih težav ni. Za pošiljanje faxov uporabljam WinFax Pro 9.0. Povezujem se prek IR na NOKIO. Zelo enostavno, brez kakršnih koli težav!
alien-w ::
Naveza Nokia - Gericom ali Nokia - IBM je super. Sam nisem še nikoli imel problemov. Le nekoč so me zafrkavali gonilniki za n6210, samo se je dalo popraviti. Čim ti dela internet ti bo delal tudi fax.
CaqKa ::
jaz sem se še do zdaj vsakič z mojim simensom s35 povezal na notebooka z irom.. imel sem pa drivere iz s25world.
lp
lp
kak pa špila zadeva HSCSD pri nokia-h, to je trenutno najboljša izbira glede hitrosti in cene ! Namreč GPRS ti za vsak k zaračunajo, pol pa zadeva presneto nanese.
A lahk da na forum kdo nastavitve za NET prek mobitela (bolj podrobne)
A lahk da na forum kdo nastavitve za NET prek mobitela (bolj podrobne)
Baje naj bi v XP-jih ble tezave... Nokia 6210 - notebook neki pc plus ( 1.3 GHz,...)
Test sm naredil in res mi ni uspel zadeve vzpostvit, telefon in notebook se najdeta, IR dela, na net pa mi poklice s tem da vse stoji (Odpiranje vrat - in čaka..... v nedogled)
Zdej bom probu z win 2000, baje tukaj naj ne bi bilo večjih problemov.
Če ima kdo kakšne uspele poskuse, na dan z natavitvami prosim,...
Test sm naredil in res mi ni uspel zadeve vzpostvit, telefon in notebook se najdeta, IR dela, na net pa mi poklice s tem da vse stoji (Odpiranje vrat - in čaka..... v nedogled)
Zdej bom probu z win 2000, baje tukaj naj ne bi bilo večjih problemov.
Če ima kdo kakšne uspele poskuse, na dan z natavitvami prosim,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev domačega omrežja in sharing printerja in faxaOddelek: Pomoč in nasveti | 1282 (1125) | serafin |
» | Klicne nastavitve za fax modemOddelek: Omrežja in internet | 1878 (1782) | Duhec |
» | internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 1840 (1650) | SasoS |
» | GSM-PCOddelek: Strojna oprema | 1907 (1593) | SkIDiver |
» | Kir mobilc mate in kirga mi priporočate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3868 (3286) | R0K |