Forum » Hlajenje in modifikacije » slikce za konzervo :)
slikce za konzervo :)
the_unborn ::
Ena stranica na ohisju je sila dolgocasna na pogled, zato jo je treba obogatiti s kaksno lepo sliko. Zatorej vas naprosam, da poveste (ce veste) kje dobiti kaksne fajn enobarvne slike za sprintat in potem prerisat na stranico.
Motiv je lahko kakrsenkoli, samo da dobro zgleda.
Motiv je lahko kakrsenkoli, samo da dobro zgleda.
Coinbird ::
Jaz sem si motiv skeniral iz Warcraft3 knjigice ga obdelal z Corel Draw nato natisnil in sprejal. Simple
Ko bi vedel kak sem se namantral...
Na netu nisem nič pametnega našel, zdi se mi pa zelo posrečen in enostaven način da skeniraš strip. Stripi so ponavadi zelo enostavno narisani, sepravi nebo komlicirano kasneje narediti šablono za sprejanje oz. risanje.
Ko bi vedel kak sem se namantral...
Na netu nisem nič pametnega našel, zdi se mi pa zelo posrečen in enostaven način da skeniraš strip. Stripi so ponavadi zelo enostavno narisani, sepravi nebo komlicirano kasneje narediti šablono za sprejanje oz. risanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Batman v. Superman: Dawn of Justice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 51419 (23923) | opeter |
» | Prebujajoči up na UP?Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2760 (1960) | Thomas |
» | Izrez Raznih motivov v ohišja... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6587 (4100) | DimmniBurek |
» | modificiranje ohisja..Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1484 (1155) | TESKAn |
» | Sketcheva slikicaOddelek: Loža | 1659 (1321) | b4d |