Forum » Elektrotehnika in elektronika » Pomivalni strojgorenje
Pomivalni strojgorenje
JVMARIBOR ::
Pokvaril se mi je pomivalni stroj gorenje pms 60s-f
Programator se vedno ustavi na istem mestu!
Prosim če mi kdo lahko psreduje električni načrt!
Prav tako prosim za kakršen koli nasvet.
Hvala in lep pozdrav
Programator se vedno ustavi na istem mestu!
Prosim če mi kdo lahko psreduje električni načrt!
Prav tako prosim za kakršen koli nasvet.
Hvala in lep pozdrav
- polepsal: Primoz ()
tv6865 ::
Sem tudi jas doma imel enak problem na pomivalnem od Gorenja. Programator se mi je ustavil vedno na istem mestu. Tako da sem šel direkt v Gorenje po nov prohramator ga zmontiral in glej ga zlomka spet isto. Po temeljitem pregledu sem ugotovil, da obstoji takrat ko bi mogu začet gret vodo. Nato sem preveril grelec vode. Ta je bil OK. Ostala mi je še edina možnost termo tipalo. Na njem je rdeča tipka, ki sem jo pritisnil in od takrat spet deluje kot mora.
Je pa potrebno pomivalca kar lepo nagnit da vse skup vidiš iz spodnje strani kje je kaj.
Mislim da imaš enak problem.
Je pa potrebno pomivalca kar lepo nagnit da vse skup vidiš iz spodnje strani kje je kaj.
Mislim da imaš enak problem.
tonisir ::
Pozdravljen
Kje točno pa je to tipalo?Moj stroj je PMS 60I-F in imam enak problem ,da se ustavi na 3 in če ga zavrtim malo naprej se spet ustavi na 5.
Lp
Kje točno pa je to tipalo?Moj stroj je PMS 60I-F in imam enak problem ,da se ustavi na 3 in če ga zavrtim malo naprej se spet ustavi na 5.
Lp
PimiPela ::
Pozdravljen !
Na žalost nimam odgovora zate, ampak prošnjo. Doma imam enak pomivalni stroj, pa nimam nobenih navodil za uporabo. Jih imaš mogoče ti in kako bi se jih dalo dobit ?
Hvala in lep pozdrav.
Na žalost nimam odgovora zate, ampak prošnjo. Doma imam enak pomivalni stroj, pa nimam nobenih navodil za uporabo. Jih imaš mogoče ti in kako bi se jih dalo dobit ?
Hvala in lep pozdrav.
Trbovc ::
Pozdravljen JVMARIBOR !
Prosim, če lahko napišeš, kako si rešil težavo s pomivalnim strojem, saj menim, da bi mi informacija koristila pri popravilu mojega.
Tudi shema bi mi bila dobrodošla.
Hvala.
Lp
Prosim, če lahko napišeš, kako si rešil težavo s pomivalnim strojem, saj menim, da bi mi informacija koristila pri popravilu mojega.
Tudi shema bi mi bila dobrodošla.
Hvala.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomivalni stroj ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21618 (5131) | BCSman |
» | Nakup pralnega stroja BEKO (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31305 (25827) | anjabebler |
» | Pralni stroj Hoover(Candy)- DO NOT BUYOddelek: Loža | 26218 (23040) | STU-III |
» | pokvarjen pomivalni strojOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3331 (2786) | Tashaa |
» | Pralni stroj se je pokvarilOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5795 (4875) | fosil |