Forum » Elektrotehnika in elektronika » Pomivalni stroj PMS 60 S
Pomivalni stroj PMS 60 S
Trbovc ::
Pozdrav vsem !
Imam problem s pomivalnim strojem Gorenje PMS 60 S. Programator stroja se ustavlja vedno na istih mestih in ne preskoči naprej, če ta preskok naredim ročno nadaljuje z delom, pa tudi voda se ne segreje kot prej. Stroj sem pregledal po dostopnih elementih, a nisem zaznal nič kritičnega. Zanima me ali se da ugotoviti, če je krivec te napake progrator.
Hvala za odgovor.
Imam problem s pomivalnim strojem Gorenje PMS 60 S. Programator stroja se ustavlja vedno na istih mestih in ne preskoči naprej, če ta preskok naredim ročno nadaljuje z delom, pa tudi voda se ne segreje kot prej. Stroj sem pregledal po dostopnih elementih, a nisem zaznal nič kritičnega. Zanima me ali se da ugotoviti, če je krivec te napake progrator.
Hvala za odgovor.
Trbovc ::
Hvala za odgovor.
Tudi sam sem pomislil na grelec, ga premeril ohmsko - dober, pregledal dotoke in odtoke - v redu, šel naprej prišel do senzorja temperature - dober in nato
prišel do programatorja, sedaj pa sem v dilemi a je napaka v programatorju in ga zamenjam (cena je okrog 80€) ali je lahko še kaj narobe.
Lp
Tudi sam sem pomislil na grelec, ga premeril ohmsko - dober, pregledal dotoke in odtoke - v redu, šel naprej prišel do senzorja temperature - dober in nato
prišel do programatorja, sedaj pa sem v dilemi a je napaka v programatorju in ga zamenjam (cena je okrog 80€) ali je lahko še kaj narobe.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomivalni stroj ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21618 (5131) | BCSman |
» | Pomivalni stroj Gorenje gvi 6530 ne delaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3154 (2823) | donvito |
» | So Candy dobri pralni stroji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28917 (17147) | Hanzi77 |
» | Pomivalni strojgorenjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2974 (1765) | Trbovc |
» | pokvarjen pomivalni strojOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3331 (2786) | Tashaa |