Forum » Programska oprema » Skype 2.10 in Ubuntu 9.10
Skype 2.10 in Ubuntu 9.10
N-E-O ::
Nikakor mi ne uspe usposobiti zvoka na Skypu. Uporabljam samostojno zvočno kartico (sound blaster) - v ubuntuju mi kaže model ES1370 [Audio PCI].
Če imam mikrofon nastavljen na mute, potem v Skypu vse slišim normalno. Ko pa vključim mikrofon, se zvok prekinja (prekinitve trajajo nekaj sekund). Prav tako mikrofon - dela in ne dela.
V sound recorderju sem poskušal snemanje in sprva nekaj sekund snema potem pa začne nabijati dolžino snemanja (pri tem se močno obremenjuje procesor). Tako npr. posnetek dolg 6 sekund dobi oznako trajanja 10 minut.
Vse kar potrebujem, je delovanje Skypa. Kakšna rešitev?
Če imam mikrofon nastavljen na mute, potem v Skypu vse slišim normalno. Ko pa vključim mikrofon, se zvok prekinja (prekinitve trajajo nekaj sekund). Prav tako mikrofon - dela in ne dela.
V sound recorderju sem poskušal snemanje in sprva nekaj sekund snema potem pa začne nabijati dolžino snemanja (pri tem se močno obremenjuje procesor). Tako npr. posnetek dolg 6 sekund dobi oznako trajanja 10 minut.
Vse kar potrebujem, je delovanje Skypa. Kakšna rešitev?
Follow the white rabbit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri snemanju govora prihaja do šumovOddelek: Pomoč in nasveti | 1239 (982) | RatedR |
» | babysitter software ?Oddelek: Programska oprema | 1865 (1509) | francek1 |
» | Problem z zvokom na SkypeOddelek: Programska oprema | 3556 (3470) | solatko |
» | obstaja program za zajem zvoka?Oddelek: Zvok in slika | 1093 (918) | dzinks63 |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8634 (5185) | Gandalfar |