Forum » Konzole » guitar hero 5 wii kitara?
guitar hero 5 wii kitara?
OK.d ::
-na spletu gledam te kitare, pa imajo skoraj vse na vratu pod tipkami barvne črte-slider v barvah kot zaporedje tipk, čemu to služi in ali pri moji kitari katera tega nima potem to manjka?
-še nekaj kako se uporablja ročica na kitari, ker v navodih katera so res bolj boga nič ne piše
-še nekaj kako se uporablja ročica na kitari, ker v navodih katera so res bolj boga nič ne piše
LPOK.d
- spremenil: OK.d ()
Daliborg ::
spodnji slider se uporablja namesto "strum-a" se pravi lahko po njem tapkas po ritmu namesto klikas "struno" . Uporabljajo se pa za drugace obarvane "fret-e" (gumbe). S katerim lahko igraz brez da klikas strum .Ročica? ..mislis "whammy?" ..to je uporabljas ko drzis tipko dlje in lahko s to rocico zanihas zvok in posledicno pridobis vec tock.
lp
lp
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daliborg ()
Daliborg ::
sry a late reply...sam si lastim ps2 ( world tour ) kitaro in PC/xbox verzijo kitaro. Igram na PC in ps2.
lp
lp
Format life:
OK.d ::
še nekaj me zanima kako v guitar heru menjam profil, mi nikakor ne uspe nastaviti kaj drugega kot player1+poljubno ime kot sem ga nastavil pri prvi uporabi ali mi lahko kdo pove kje se skriva nastavitev, tnx
LPOK.d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električna kitara (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16810 (1165) | ReRMh |
» | Kitara - narodnozabavna glasbaOddelek: Sedem umetnosti | 14048 (7119) | chrush |
» | guitar hero/rock band/band hero???Oddelek: Konzole | 1097 (1006) | St235 |
» | Guitar Hero 3: Legends of Rock (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8880 (5945) | dinozaver7 |
» | Piskanje mikrofonaOddelek: Pomoč in nasveti | 3195 (3031) | gunserman |