Forum » Pomoč in nasveti » virus na računalniku
virus na računalniku
mihy11 ::
pred kratkim sem imel trojanca na računalniku ku sem ga dvakrat ali trikrat resetiral mi ga je nod 32 izbrisal sam potem za tem pa mi na računalniku ne dela zvok in računalnik mi zagaja tako kot da bi bil malo nor drgače pa mi vse dela kot je treba tako kot prej ku ni bilo virusa na računalniku.kaj naj naredim da mi računalnik nebo več zaganjal in da mi bo zvok delal.zvočnike imam priklučene pa mi ne dela zvok.
za vse odgovore se že v naprej zahvaljujem
za vse odgovore se že v naprej zahvaljujem
solatko ::
Instaliraj gonilnik zvočne kartice, poglej v nastavitve zvoka...... napiši podatke računalnika in kateri OS uporabljaš.
Instaliraj gonilnik zvočne kartice, poglej v nastavitve zvoka...... napiši podatke računalnika in kateri OS uporabljaš.
dej ne razumem mi lahko bol jasno poveš
bluefish ::
Greš na stran proizvajalca tvoje plate oz zvočne kartice in tam preneseš ustrezne gonilnike za sistem, ki ga uporabljaš.
Če pa ne veš podatkov o tem, potem ti tudi mi bolj težko pomagamo.
Greš na stran proizvajalca tvoje plate oz zvočne kartice in tam preneseš ustrezne gonilnike za sistem, ki ga uporabljaš.
ja kok pa zvem proizvajalca moje plate
fosil ::
Najbolj enostavno je če pogledaš na račun, ki si ga dobil ob nakupu računalnika.
edit:
vidm da me je bluefish prehitu za 8 sekund
edit:
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Najbolj enostavno je če pogledaš na račun, ki si ga dobil ob nakupu računalnika.
edit:
mnde ga ma atij pa še tist nevem če ga ma
solatko ::
Download Everest, ti bo pokazal celo konfiguracijo, potem pa javi katero plato imaš in kateri opreacijski sistem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bass ne deluje oz. deluje ampak ne tako kot hočemOddelek: Zvok in slika | 2988 (2282) | CeSTbon |
» | Zvočniki ne delajo (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 3887 (3584) | zwerca |
» | [problem] zvočna karticaOddelek: Strojna oprema | 1015 (950) | Veron |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | 2 zvocni karticiOddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (1010) | Urc |