» »

Kje lahk dobim region free Firmware za Pioneerja DVD 106?

Kje lahk dobim region free Firmware za Pioneerja DVD 106?

AtaStrumf ::

Že sto let ga mam pa ne gledam dost DVD filmov, samo nameravam nekaj nabavt kar najbrš ne bo v naši regiji, pa bi ga rad na to pripravil. Torej, če se ponovim: kje lahk dobim region free Firmware za Pioneerja DVD 106?

the_unborn ::

pojdi na mlacomov page, pa spodaj v meniju pod dvd region free crack itd itd

Han ::

Google -> firmware -> The firmware page.

Še DVD Utility za utišanje Pioneerja.

SaS ::

Ne ne http://www.digital-digest.com/ toje pravi naslov!!!

......F*** THE SYSTEM

OK sem ga najdu na digital-digest-u. Na firmware pagr-u (tudi Mlacomov link pelje tja) pa ga nisem zasledil. Mogoče mi je ušel ker je tolk tega. Hvala za pomoč.

UPDATE: Sem šel iz radovednosti še enkrat pogledat pa sem ga našel in to še novejšo verzijo. Stupid me.

Zgodovina sprememb…

Khm, khm. Tile firmware-i mi ne delajo;(. Sem probal z flash programom v win 2k in DOS-u z 1.22 in 1.09 verzijo pa mi samo zamenja regijo iz 2 na 1 ali obratno in pol imam samo še eno spremembo regije. Ko imam regijo 1 mi pa noče predvajat DVD-ja regije 2, tko da mi to ne pomaga dost. A bi moral po fleshanju v Device Managerju videti regijo 0 al kako da mi nebi več težil za razne regije. Firmware pa se siguno flasha ker vidim pa je druga verzja iz 1.09 na 1.22 recimo.

sash ::

ker imam sam identičen pogon in sem regijo že likvidiral:D sem imel podobne težave in rešitev je da moraš flashnit pogon z ustreznim biosom in uporaljat moraš še en progy ki je namenjen likvidacijo regije iz programa za gledanje DVD-jev (npr.:DVD Region killer ali kaj pododbnega), je pa dejstvo da po tem ko vse nardiš (po možnosti re restart sistema ;( v lasstnostih podona v nadzorni plošči več nebi smel imet jezička DVD Region.

Če imaš še kakšno vprašanje ali če rabi ustrezen bios stisni tu

Han ::

Kot rečeno, rabiš še RegionKiller ali DVD Genie.

OK bom probal še to. Sem že slišal za te progije pa sem mislil, da so samo slabša alternativa flash-anju firmware-a. Sem si potegnu še DVD utilities pa še en progi od toshibe za menjat regije. Pismo nekaj bo že ratalo.

probaj se tale program, pove pa ti samo, ce je enota regijsko zascitena ali ne

Sem ga dol zvleku in sprobal in piše da DVD ni regijsko zaščiten. Cool. Zdaj moram sam še z unmi progiji dokončat zadevo.

jap, kar regionkiller uporabi, ne bos imel vec regoion taba, bo vse avtomatsko

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ker DVD bralnik

Oddelek: Kaj kupiti
392108 (1735) BigFoot
»

kateri combo dvd+cdrw?

Oddelek: Kaj kupiti
201760 (1476) boštjan
»

Firmware - dvd rom Pioneer 106s - ne razumem najbolje, prosim za pomoč.

Oddelek: Pomoč in nasveti
111330 (1169) Matek
»

DVD in regije

12974 (804) x_roby
»

Pioneer DVD 166 firmware upgrade RPC-1

201267 (1061) DanKick

Več podobnih tem