Forum » Zvok in slika » Digitalna TV
Digitalna TV
Timurlenk ::
zanima me, kako naj si nastavim digitalno tv?
televzija ima vgrajen DVB sprejemnik, vendar ko grem na nastavitve za digitalne programe in dam automatic search, mi ne najde nobenega programa
what to do?
televzija ima vgrajen DVB sprejemnik, vendar ko grem na nastavitve za digitalne programe in dam automatic search, mi ne najde nobenega programa
what to do?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
icek ::
TV bi vseeno moral najt programe, tudi če so MPEG-4 in ti TV tega ne podpira.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
Okapi ::
Kaj sploh imaš priključeno na tv - anteno, kabelsko? In kakšno anteno? Jo imaš obrnjeno v pravo smer?
O.
O.
A ima tv DVB-T ali DVB-C? Prvo ti nič ne koristi, moraš imeti DVB-C. Pri nastavitvah izberi Finsko ali Slovaško.
O.
O.
Lonsarg ::
ja tako je, kabelska je DVB-C standard, DVB-T je pa tista stvar, ki rabi mpeg4, torej preko entene.
Sam odvisn od kabelskega ponudnika, eni sploh ne uporabljajo DVB-C, ampak majo svojo škatlo, ki ti jo dajo na posojo.
Sam odvisn od kabelskega ponudnika, eni sploh ne uporabljajo DVB-C, ampak majo svojo škatlo, ki ti jo dajo na posojo.
na televiziji piše samo dvb-TPotem ne bo nič. Lahko si pa nabaviš anteno
Digitalna televizija (prizemna in kabelska) se po posameznih državah malo razlikuje in moraš izbrati prave podatke, da tv najde kanale. Ker po navadi med državami v nastavitvah ni Slovenije, moraš izbrati eno od tistih, kjer uporabljajo enake nastavitve kot mi.
O.
C je cabel - kabelska.
T je terrestrial - zemeljski oddajniki.
O.
T je terrestrial - zemeljski oddajniki.
in zakaj je toliko sranja z digitalno televizijo?Pritoži se na tramvajkomando
O.
Lonsarg ::
DVB-C je digitalna kabelska. A nimajo naši kabelski ponudniki kar še analogeno vse kolikor jaz vem povečini? Sicer pa, zakaj kabelsko. IPTV, ali pa preko antene, če ne rabiš tujih kanalov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalna televizija!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7083 (5606) | robotek87 |
» | DVB-T sprejemik problem...Oddelek: Zvok in slika | 3206 (2704) | lebang1 |
» | philips 47pfl9603d/10 - digitalni sprejm - pomočOddelek: Zvok in slika | 3955 (3610) | hodu63 |
» | vgrajen DVB-T sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9535 (6443) | Alexius Heristalski |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26103 (22671) | icek |