Forum » Zvok in slika » Kako naredit ID3 tag-e avtomatsko pri kodiranju MP3-jev?
Kako naredit ID3 tag-e avtomatsko pri kodiranju MP3-jev?
AtaStrumf ::
Dons sem zabil nemalo časa ko sem ročno vpisoval ID3 tage v WinAmp-u za 98 MP3-jev, pa vem da mi je enkrat ratal da je iz imena WAV datoteke, avtomatsko naredil ID3 tag vsaj za naslov komada če ne tudi avtorja. Uporabljam CDex 1.50 beta 3 za izdelavo MP3-jev, pa ne vem kje bi to vklopil.
- spremenil: AtaStrumf ()
Ziga Dolhar ::
CDex, ko sem ga uporabljal 3 leta nazaj, je to podpiral. Seveda je blo fajn pred kodiranjem vpisat podatke o CDju oz. jih potegnit iz spleta.
Drugače pa uproabljm MusicMatch JukeBox, ki to tudi vse sam postori.
Drugače pa uproabljm MusicMatch JukeBox, ki to tudi vse sam postori.
Ziga Dolhar ::
Opa, iz wava, sem mislil da ko iz CDja ripaš... No, MMJB tudi iz datoteke lahko potegne :] (iz imena datoteke, da ne bo pomote)
TESKAn ::
Uporabi audiograbber + Lame encoder kodek. Zadeva ti z CDDBja potegne imena, zripa, zakodira in zapiše ID3 tag. Drugače pa obstaja programček, imenovan Dr. Tag. Priporočam.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ripanje CDjevOddelek: Programska oprema | 1424 (981) | black ice |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9301 (7507) | charly5650 |
» | mp3 za avtoOddelek: Zvok in slika | 1465 (1351) | Predator |
» | Program, ki ti izpiše naslove vseh mp3 v določeni mapi ; izpisek skladbOddelek: Programska oprema | 1359 (1156) | RealSlimShady |
» | CD textOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1108) | DrSergioDJ |