Forum » Šola » Dokazovanje izjav - izjavni račun
Dokazovanje izjav - izjavni račun
alexa-lol ::
hej mene zanima če obstaja kakšen program, ki naredi postopek dokazovanja izjave in kjer so vidni koraki.
mislim tisto.. modus ponens, modeus tollen, disjunktivni sologizem..
lp
mislim tisto.. modus ponens, modeus tollen, disjunktivni sologizem..
lp
detroit ::
hehe to smo mel mi pr diskretnih če se prou spomnim, al logika in sistemi boh ve (slednjega še nism naredu ne 1 ne 2 ker je gnil do amena:D) ampak mene bi tud zanimal to. Dvomim pa da obstaja. Sj teško ni sm učasih se ti zdi da si profesor kr neki zmisli da je po njegov.
Skero
heh..nisem našel programa ampak sem vseeno naredil pisni izpit z 8...samo se teoreticen
diskretne so cist uredu..komaj cakakm na DS2 k bojo grafi..problem konigsberskih mostov pa kitajskega postarja
diskretne so cist uredu..komaj cakakm na DS2 k bojo grafi..problem konigsberskih mostov pa kitajskega postarja
sem...prvi kolokvij sem slabo pisal(izjavni račun, množicne enacbe, polni nabori pa dokazovanje relacij)
detroit ::
a zdj so tud drisketne 2:D
mislim sicer da sm 9/9 dobu ampak si dvojke neb želel:D smo mel pa grafe v enki že sm...nč detajlnga (whoever se jih spomni kej;)
mislim sicer da sm 9/9 dobu ampak si dvojke neb želel:D smo mel pa grafe v enki že sm...nč detajlnga (whoever se jih spomni kej;)
Skero
a zdj so tud drisketne 2:D
program na FRI in FMF je drugacen..., ker sem na računalništvu in matematiki mamo DS1 in DS2 na FMF
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43748 (3951) | WizzardOfOZ |
» | IGI: Origins [Project IGI: We're Going In] (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7080 (1463) | oo7 |
» | Dead Space 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12039 (9447) | RejZoR |
» | Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20125 (11471) | tt2 |
» | pomagajte mi naviti athlon 64 3500+ am2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7037 (5611) | asus |