» »

IGI: Origins [Project IGI: We're Going In]

IGI: Origins [Project IGI: We're Going In]

«
1
2

oo7 ::

Project IGI: We're Going In is in development :D

Norwegian studio Artplant confirmed that a new IGI game is happening.

Project IGI: I'm Going In is a tactical FPS released in 2000 by Eidos Interactive. It wasn't exactly a runaway hit—our review from back then described it as "a botched opportunity for what could have been a cool game"—but it did some interesting things and is remembered reasonably fondly these days, at least as much as it's remembered at all. We may soon be hearing more about it, however, as a report on Norwegian site Pressfire has revealed that a new IGI game is on the way.

Več tukaj : http://www.pcgamer.com/project-igi-were...

Project IGI je bila ena prvih iger, ki sem jih kupil :)

Je kdo igral Project IGI ?
  • spremenil: ahac ()

scipascapa ::

jaz oba dela.

RejZoR ::

Sem igral enko, pa imam mal mešane občutke. Vse je bilo tko "cheesy" narejeno, da sem si jo najbrž zapomnil zaradi tega. Še zdej se spomnim kako so se vojaki sipali iz kasarne v nedogled dokler nisi stopil not. Lol. Pa čeprav je bilo nemogoče, da ven pride tolk ljudi...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

dela ::

Potegnil 50 MB demo enke z neta (na dial-upu, trajalo celo večnost) in bil navdušen. Cela verzija se je pa hitro začela ponavljat in se mi je niti ni ljubilo dokončat.

opeter ::

Dvojko sem igral, čisto solidno.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Sssaga ::

Originalni del odličen, dvojka je pa imela možnost, da si shranil kjerkoli si želel, a samo enkrat v misiji. Nisem dokončal dvojke, ker nisem znal zaobiti hrošča na koncu zadnje misije.

Če bi igra imela možnost shranjevanja, se je ne bi več spomnil, tako pa je res zasidrana v nek majhen košček možganov (prava glasbena podlaga) :)

Evo sem jo našel :D

Heavy ::

Sssaga je izjavil:

Če bi igra imela možnost shranjevanja, se je ne bi več spomnil, tako pa je res zasidrana v nek majhen košček možganov (prava glasbena podlaga) :)

Enako :) Par misij sem moral večkrat ponavljati, ker sem zafrknil save. Včasih sem prekmalu shranil, včasih pa varčeval in prepozno.
#TeamFelix

Zmajc ::

Uh smo kar igrali to. Socer nimam v spominu da je bila igra kaj ekstra.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Sssaga je izjavil:

Originalni del odličen, dvojka je pa imela možnost, da si shranil kjerkoli si želel, a samo enkrat v misiji. Nisem dokončal dvojke, ker nisem znal zaobiti hrošča na koncu zadnje misije.

Vsaj v easy načinu si lahko shranil večkrat (če se dobro spomnim).
Tu pa je prikaz načina, kako shraniš med igro:

Ta pa zna igrat:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Najbolj mi je ostalo v spominu, da si lahko streljal čez vrata pokosil sovražnika pa tudi orožja so imela dober glas. Prva igra mi je bila boljša ampak je bila tudi težja.

opeter je izjavil:

Vsaj v easy načinu si lahko shranil večkrat (če se dobro spomnim).
Tu pa je prikaz načina, kako shraniš med igro:

Saj v dvojki se je dalo shranjevati v enki pa ne.

oo7 je izjavil:

Saj v dvojki se je dalo shranjevati v enki pa ne.

Aja, prehitro sem bral Sssagatov post.

Prvo igro in drugo je naredil Norveški studijo Innerloop Studios, ki so ga odprli 1997 in zaprli leta 2003 po igri IGI 2.

Zdaj to novo igro pa dela studijo Artplant, ki so ga ustanovili isti člani :)

ZiedRieke ::

RejZoR je izjavil:

Sem igral enko, pa imam mal mešane občutke. Vse je bilo tko "cheesy" narejeno, da sem si jo najbrž zapomnil zaradi tega. Še zdej se spomnim kako so se vojaki sipali iz kasarne v nedogled dokler nisi stopil not. Lol. Pa čeprav je bilo nemogoče, da ven pride tolk ljudi...

To je blo res noro, vojaki so se v warehousi spawnal na timer in nikol jih ni zmankal :) Sem pa obrno 1ko brez crosshaira, ker je bil nek bug... igral sem tako, da sem si na CRT ekran z alkoholnim flomastrom narisu piko, po koncu igranja pa aceton;)

Sssaga ::

K sm bil mulc in treniru fuzbal, so se soigralci med seboj zgovarjal, da na zaslon cahnajo črte, meni pa nič jasno. Igra? COD serija MP :D

Dejan99 ::

To je bila prva streljačina, ki sem jo igral na PCju. Meni je bila dobra. To so bili tisti časi, ko nisi imel neskončnega healtha in shranjevanja igre (oz. je bilo omejeno v 2 delu). Prav spomnem se, ko sem potreboval en teden, da sem končal 3. misijo v enki :P. Nasprotniki do bili sicer dokaj neumni, med sabo niso imeli nobene interakcije. Npr. enega si ustrelil s sniperjem, drugi malo stran od njega pa je pa mogoče malo odskočil, ali pa še to ne.

Izid igre 2021

I.G.I. - Origins

Všečno, če bo imel spet tisto dobro vzdušje od kakšnega B filma, hehe :D ... zakaj pa ne?

vostok_1 ::

Jezusz kristus, to pa je res iz formalina vzeto.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: bfranklin ()

vostok_1 je izjavil:

Kaj ti spet ne paše ? :)

Daliborg ::

Kaj noben ni v enki nalasc vklopil alarma da si je nabral municije??
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Daliborg je izjavil:

Kaj noben ni v enki nalasc vklopil alarma da si je nabral municije??

Sem se izogibal alarmom. Enka je bila težka, ker če si med misijo umrl si moral ponavljat celotno misijo in nekatere so bile kar dolge. In če se prav spomnim je bila samo 1 težavnost ?

Daliborg ::

Jaz sem ravno zaradi tega sprožal namerno alarm. Najprej sem naštudiral od kje prihajajo vojaki z rdečimi baretkami, našel ustrezno pozicijo da sem imel vse prihajajoče na muhi. Pač izkoriščanje AI-ja ampak po enem takem pokolu sem si nabral dovolj orožja in municije da je bila misija potem lažja. 8-) Imaš pa prav da je bila težka namreč ko sem jo odigral sem se izogibal FPS-jev kar nekaj časa oz. do naslednjega Urban Terror (Quake 3 mod) turnirja. ;)
lp
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Aha rdečih baretk se dobro spomnim, ko so prileteli ven z kasarn :)
Pa tudi za stenami nisi bil varen v tej igri posebej vrata.
Imam še vedno originalno škatlo in CD za to igro.

Izi ::

Za tiste čase (19 let nazaj) je bila to legendarna igra.
Če si poskusil Rambo stil si bil takoj mrtev in je bil edini uporaben način počasno odstranjevanje posameznih vojakov. Se spomnim, da je trajalo tudi več kot pol ure brez da bi se shranila pozicija. Ena majhna napakica in sem moral vse od začetka.
Po petdesetkrat sem ponavljal eno in isto misijo, dokler nisem prav za vsakega izmed sto vojakov poznal natančno pot gibanja :))
Dvomim, da se bo to obneslo danes med množico modernih iger, ki ti vedno s puščicami kažejo natančno pot in je shranjevanje možno kadarkoli.

V prvem IGI-ju se ni dalo snemati si moral narediti celo misijo.

gendale2018 ::

a ni to nek star špil iz okoli 2000?
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene

scipascapa ::

je ja.

BorutK-73 ::

Jaz sem igral enko in končno naredil predzadnjo ali zadnjo misijo in malo pred koncem elektrike zmanjka. Takrat sem pa skoraj zlomil tipkovnico.:))

gendale2018 je izjavil:

a ni to nek star špil iz okoli 2000?

Trailer za prvo igro.

vostok_1 ::

oo7 je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Kaj ti spet ne paše ? :)

Nič, zgolj spomnu si me na to, da se prekleto staramo.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: bfranklin ()

Developer Toadman Interactive today announced that a new I.G.I game is in development. Project I.G.I. 3, possibly called Origins if the available artwork is anything to go by, is scheduled to release at some point in 2021.

https://www.cr8ivesocial.com/2019/06/pr...

Še malo bo potrebno počakati.

IGI: Origins - Teaser Trailer

rabelj5 ::

kaj je fora da delajo še enkrat vse te stare igre, a si ne znajo spomnit česa novega

KAVINSKY ::

Za to, da boš ti lahko igral GTA VI.

rabelj5 ::

gta mi je butast

keba ::

Te igre se pa res veselim, imam zelo lepe spomine na prejsnja dva dela.

Uradni naslov igre je sedaj IGI: Origins.

Prvi dve igri so naredili pri Innerloop Studios. Leta 2003 so zaprli studio.

Project I.G.I. (2000)

I.G.I.-2: Covert Strike (2003)

I.G.I. Origins je tretja igra, ki bo izšla leta 2021. Igro delajo pri Antimatter Games in Tripwire Interactive znani po igrah Rising Storm in Red Orchestra.

Featuring signature gunplay with tactical realism as well as stealth, gadgets, and a focus on narrative, I.G.I. Origins puts the player in the role of a male or female super spy with MI6. Players will also go on a high-stakes thrill ride across the globe in settings with an iconic 80s look and feel, with a do-or-die chance to redeem their reputation as a secret agent—and to save the world.

I.G.I. Origins: Development Update #1 - The Spirit of I.G.I.

Sedaj je jasno,d a igra ne bo izšla letos ampak verjetno šele enkrat 2024.

Taki so načrti Enad Global 7 (Enad Global 7 AB is a Swedish video game holding company based in Stockholm)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

I.G.I. Origins: Mission Briefing: The Lone Agent

V-i-p ::

Zdaj mi je jasno, zakaj dvojke nikoli nisem igral, pa sem prvi del oboževal. Leta 2003 sem se preselil na svoje v Ljubljano in začel z novo službo in verjetno niti pomislil nisem takrat na špile :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p je izjavil:

Zdaj mi je jasno, zakaj dvojke nikoli nisem igral, pa sem prvi del oboževal. Leta 2003 sem se preselil na svoje v Ljubljano in začel z novo službo in verjetno niti pomislil nisem takrat na špile :).

Drugi del je bil lažji, ker si lahko shranjeval položaj v prvem delu če si bil ubit si moral od začetka.

GupeM ::

Pa infinite enemy spawn je bil v enki. V dvojki mislim da ne.

GupeM je izjavil:

Pa infinite enemy spawn je bil v enki. V dvojki mislim da ne.

Se spomnim v prvi misiji, ko so iz tistih barak ven uletavale rdeče barete :) prvo misijo sem itak preigral največkrat, ker je bila v demo verziji.

I.G.I. Origins: Mission Briefing: Player Agency

AntiMatter studio je za igro IGI: Origins zamenjal pogon sedaj delajo na Unreal 5.

Studi dela na dveh igra IGI: Origins in igri 83. Zaradi menjave pogona so trenutno dali igro 83 na čakanje in se bodo povsem posvetili igri IGI: Origins.

I.G.I. Origins | Official Gameplay Reveal Trailer

Komaj čakam na tole igro. Original za tiste čase je bil zakon :)

Izid igre še ni znan.
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20539373 (17392) msms
»

Iščem težke streljačine

374141 (3172) kriko07
»

Problem z igro IL-2 Sturmovik

91336 (1140) jamiroq
»

I.G.I / GTA 3