» »

Dokazovanje izjav - izjavni račun

Dokazovanje izjav - izjavni račun

alexa-lol ::

hej :D mene zanima če obstaja kakšen program, ki naredi postopek dokazovanja izjave in kjer so vidni koraki.
mislim tisto.. modus ponens, modeus tollen, disjunktivni sologizem..

lp :)

detroit ::

hehe to smo mel mi pr diskretnih če se prou spomnim, al logika in sistemi boh ve (slednjega še nism naredu ne 1 ne 2 ker je gnil do amena:D) ampak mene bi tud zanimal to. Dvomim pa da obstaja. Sj teško ni sm učasih se ti zdi da si profesor kr neki zmisli da je po njegov.
Skero

heh..nisem našel programa ampak sem vseeno naredil pisni izpit z 8...samo se teoreticen

diskretne so cist uredu..komaj cakakm na DS2 k bojo grafi..problem konigsberskih mostov pa kitajskega postarja :D

cewapcic ::

sam tele vaši rezultati drugega kolokvija pa so 8-O
ti nisi naredil s kolokviji?

sem...prvi kolokvij sem slabo pisal(izjavni račun, množicne enacbe, polni nabori pa dokazovanje relacij)

a zdj so tud drisketne 2:D

mislim sicer da sm 9/9 dobu ampak si dvojke neb želel:D smo mel pa grafe v enki že sm...nč detajlnga (whoever se jih spomni kej;)
Skero

a zdj so tud drisketne 2:D

mislim sicer da sm 9/9 dobu ampak si dvojke neb želel:D smo mel pa grafe v enki že sm...nč detajlnga (whoever se jih spomni kej;)

program na FRI in FMF je drugacen..., ker sem na računalništvu in matematiki mamo DS1 in DS2 na FMF

hehe no ja velik sreče s študijem
Skero

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Šola
30143742 (3945) WizzardOfOZ
»

IGI: Origins [Project IGI: We're Going In] (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
527079 (1462) oo7
»

Dead Space 2 (strani: 1 2 )

6612039 (9447) RejZoR
»

Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )

12320125 (11471) tt2
»

pomagajte mi naviti athlon 64 3500+ am2 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Navijanje
1067037 (5611) asus

Več podobnih tem