Forum » Zvok in slika » povezava multimedijskega predvajalnika Xremer
povezava multimedijskega predvajalnika Xremer
easyrider3 ::
A se Xtremer poveže na Lcd preko Hdmi kabla in potem še priključiš zunajni disk z filmi in začneš gledat,a gre to tako? In kako je to z gledanjem filmov,ker mi ni čisto vse jasno,ker kolega pravi,da lahko kar preko interneta gledaš filme a ni potrebno poprej jih dol povleči in potem predvajat. A je možno vsakemu uporabniku Xstremer-ja gledanje programov preko Siol tv ali T-2.
- zaklenil: Gandalfar ()
clancy ::
Ja tako gre, samo na disku moraš imeti filme ne? Potegneš jih dol z interneta in si jih shraniš na disk.
Gledanje programov z Xtreamerjem je možno le, če je naročnik IPTV.
Gledanje programov z Xtreamerjem je možno le, če je naročnik IPTV.
easyrider3 ::
Doma imamo Siol Tv in internet edino jaz ga ne gledam,ker ga ima brat v sobi in potem je možno,da bi tudi jaz gledal Siol Tv?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol Box (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25151 (14164) | ToniT |
» | siol tv - dve televizijiOddelek: Pomoč in nasveti | 11108 (10944) | dottor |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106729 (23096) | jurre |
» | Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34605 (30203) | popster |
» | Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupomOddelek: Omrežja in internet | 2856 (2856) | jerriho |