» »

CDRW LG

CDRW LG

flajer ::

Pri Comtronu majo eno ponudbo za LG CDRW 32x10x40 za 15000 SIT. pa nikjer ne najdem ksnga testa tega pekaca in nevem ce se ga res splaca kupt, al se bl splaca dat se ene 5 - 8 tisocakov za kj bol preverjenga. a mi mogoce lahko kdo pomaga?

Lime ::

LG (Goldstar) ni "preverjen" samo v Sloveniji, ker ga Comtron ne zna reklamirati. Na vzhodu, Angliji, Ameriki je LG zelo "preverjena" firma, dosegajo tudo do 40% tržni delež.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lime ()

MilkyWay ::

leonius ::

Jaz sem kupil pri comtronu 16x za 12990, sem dobil zraven 20 praznik smart buy cdejev. In sem speko že kakih 50 cedejev, pa ni nobenega blema.

leonius ::

Aja, pa LG ma svetovni delez v pekacih nekje 50%.

StarY ::

ja vejzde, Lite On kot najvecji v svetovnem merilu ma pol pa tm okol 60%?!
Torej obadva skupaj 110%. :D

tha_man ::

Če je tale za 15 jurjev isti model kot oni v testu, je definitivno vreden svoje cene :))
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

R-S-LoVe ::

To je ok pekač, ne samo da ne dela problemov, poleg tega se ga da overklokat, s drugim firmwareom TUKILE!!
LP.

SkIDiver ::

Se najde kaki tak, ki lahko potrdi da se splača bolje kupit LG-ja za 15k kot pa TEAC-a za 22k ?

janey ::

pozdravljeni

a je kdo tu dal od 40 kratnika bios not.
sem probavu pa ni delal.

MEDENA ::

Imam LG32X in dela k strela !!!!

KUPITE GA !!!!!

msmiha ::

Jaz ga mam in mi tudi dela vredi.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

HardwareMaster ::

No jst mama sicer dveinpol leti starega LG-ja 8x4x32 in morm reči, da stvar še vedno dela kot nova. Pečka je spekla že nekje 600-700 Cd-jev in moram reči, da nisem opazil kakih napak, edino, kar se mi je zgodilo, je to, da se mu je zapacala leča, ki sm jo očistil in to je to. Se daj pa se tudi sam odločam za nakup tega 32x pekača, vendar me nekako bol vleče k plextorju, ne vem zakaj.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14913388 (8709) Caligula
»

TEAC vs LG

Oddelek: Strojna oprema
321646 (1263) jimboo
»

se splača - CD-RW LG 40/12/40 RETAIL - izkušnje z tem pekačem ?

5726 (644) BendeR
»

Teac 48x12x48 ?

191716 (1347) TheJack
»

cd-rw

251628 (1229) BoO

Več podobnih tem