Forum » Zvok in slika » Creative INSPIRE 5300 - Mnenja prosim !
Creative INSPIRE 5300 - Mnenja prosim !
Dusan_HD ::
Iscem lastnike omenjenega kompleta zvocnikov.
Nameravam kupiti Creative INSPIRE 5300 v navezi z Audigijem in me zanima me par stvari:
- igranje mp3k ? kako se slisi na 5.1 zvocnikih ? (razlicni nacini encodiranja mp3k:JointStereo,stereo)
- imam stereo tv-tuner -> bo uspesno dekodiran dolby soround ? in kako ga razposlje na 5.1 sistem (kje se kajs slisi?)
- predvajanje divx filmov ? tisti ki so AC3 se valda vredu slisijo, kaj pa tisti ki imajo audio kodiran v mp3 nacinu ?
- mnenje o eaxu,
- neki cmss ali nekaj podobnega bi naj imel audigy (ali extigy?), da stereo zvok navidezno preuredi v 5.1 ? to deluje ?
Hvala v naprej za odgovore,
raY_
Nameravam kupiti Creative INSPIRE 5300 v navezi z Audigijem in me zanima me par stvari:
- igranje mp3k ? kako se slisi na 5.1 zvocnikih ? (razlicni nacini encodiranja mp3k:JointStereo,stereo)
- imam stereo tv-tuner -> bo uspesno dekodiran dolby soround ? in kako ga razposlje na 5.1 sistem (kje se kajs slisi?)
- predvajanje divx filmov ? tisti ki so AC3 se valda vredu slisijo, kaj pa tisti ki imajo audio kodiran v mp3 nacinu ?
- mnenje o eaxu,
- neki cmss ali nekaj podobnega bi naj imel audigy (ali extigy?), da stereo zvok navidezno preuredi v 5.1 ? to deluje ?
Hvala v naprej za odgovore,
raY_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16686 (10625) | FlamE#7 |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11347 (5155) | Sarimner |
» | Razlika v kvaliteti zvoka med zvočnimi na digitalnem izhoduOddelek: Zvok in slika | 2031 (1852) | XS!D3 |
» | Prostorski DVD Audio?Oddelek: Zvok in slika | 1758 (1591) | krneki |
» | nedelovanje surround zvocnikovOddelek: Zvok in slika | 1129 (1022) | PromeuZ |