Forum » Kaj kupiti » Ali obstaja in kje dobiti: SATA power -> Slimline SATA (6pin) Power adapter
Ali obstaja in kje dobiti: SATA power -> Slimline SATA (6pin) Power adapter
TRIROG ::
Za htpc kupujem slim DVD enoto, vendar pa je težava v tem, da se te ne napajajo preko navadnega SATA power konektorja, temveč preko posebnega 6pinskega SATA power konektorja.
Težava je naslednja: Našel sem malo morje adapterjev ki omogoča napajanje Slimline SATA preko MOLEXa, nobenega pa ne preko SATA power konektorja.
Prosim za pomoč pri iskanju takega adapterja.
Hvala!
Težava je naslednja: Našel sem malo morje adapterjev ki omogoča napajanje Slimline SATA preko MOLEXa, nobenega pa ne preko SATA power konektorja.
Prosim za pomoč pri iskanju takega adapterja.
Hvala!
misek ::
Če sem prav razumel noče imeti molexa za napajanje. Morda obstaja kakšen adapter sata power -> molex?
Če je to to, potem, npr: Slim-Line SATA Cable
Ravno tega ne želim... ker imam vgrajeni DC/DC napajalnik in ima možnost moduliranja (dodajanja in odstanjevanja kablov) jih želim imeti čim manj v kišti ... predvsem pa ne potrebujem molexa.
@misek - hvala za idejo, bom pogledal če to obstaja...
misek ::
Samo ideja: kaj pa če kupiš ta adapter, odrežeš molex in na njegovo mesto zalotaš SATA konektor za power?
Evo našel SATA na MOLEX adapter ... hvala misek ...
Seveda če kdo ve kje dobiti slim-line SATA kabel (6pin) za enote za notebooka ,ki se napaja preko navadnega SATA power vmesnika in *ne* MOLEXa (četudi iz kitajske)
dobi virtualno pivo!
sem razmišljal pa ne vem če se mi da pacat + ne vem kje bi dobil moški SATA power konektor (verjetno bi moral kupiti potem nek SATA power razdelilec da bi bil donor...
Seveda če kdo ve kje dobiti slim-line SATA kabel (6pin) za enote za notebooka ,ki se napaja preko navadnega SATA power vmesnika in *ne* MOLEXa (četudi iz kitajske)
dobi virtualno pivo!
Samo ideja: kaj pa če kupiš ta adapter, odrežeš molex in na njegovo mesto zalotaš SATA konektor za power?
sem razmišljal pa ne vem če se mi da pacat + ne vem kje bi dobil moški SATA power konektor (verjetno bi moral kupiti potem nek SATA power razdelilec da bi bil donor...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TRIROG ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tehnična pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (943) | abazuu |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5527 (4801) | T-Mac |
» | mdpc-x bužirkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3990 (3309) | d0rK |
» | Težave s priklopom HDDOddelek: Strojna oprema | 1673 (1164) | tribalxtr |
» | kako priklopiti sata disk (napajanje) + problem?Oddelek: Strojna oprema | 1344 (1257) | Tilen |