Forum » Pomoč in nasveti » Folder lock..izginule slike
Folder lock..izginule slike
Pakooo ::
Lp
Imam veliko težavo. Z folder lock sem si dal zaklent neke pomembne slike in ko sem jih šel odklenit naslednji dan jih več ni bilo, ne v folder locku in nikjer na pcju, sam naenkrat so zginle. Kaj naj naredim? Kako lahko slike dobim nazaj?
Imam veliko težavo. Z folder lock sem si dal zaklent neke pomembne slike in ko sem jih šel odklenit naslednji dan jih več ni bilo, ne v folder locku in nikjer na pcju, sam naenkrat so zginle. Kaj naj naredim? Kako lahko slike dobim nazaj?
Blinder ::
Siguren da niso v unem kontejnerju v folder locku?
Drugače obstaja kašen mal bolj zanesljiv program za zaklepat datoteke kot tale folder lock? Ker men folder lock neki šteka, ne dela dobro v glavnem.
Drugače obstaja kašen mal bolj zanesljiv program za zaklepat datoteke kot tale folder lock? Ker men folder lock neki šteka, ne dela dobro v glavnem.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Ne ni v kontejnerju.
Sem imel enega, ki je bil dober, sam je bil že star in sem probal malo novejšega tega folder locka. Zdaj pa sploh več nevem kako bi slike dobil nazaj.
Sem imel enega, ki je bil dober, sam je bil že star in sem probal malo novejšega tega folder locka. Zdaj pa sploh več nevem kako bi slike dobil nazaj.
Storm ::
Sory ko si sposojam temo, ampak mene pa skrbi, kam gredo fajli, ko zadevo odinstaliras? Da se ne pojavijo kr tam, od koder si jih jemal v omarico in zaklepal, recimo z namizja?
Markec The Great
Slike sem našel, vendar nemorem notr, ker nevem gesla. Zmeraj mi napiše da ni pravo geslo. Če pozabiš geslo od folder locka, še lahko kako prideš notr?
Gwanaroth ::
Prenesi mapo na nek drug računalnik, kjer nimaš inštaliranega Folder locka. Tam bo mapa nezaklenjena.
Lights often keep secret hypnosis..
Blinder ::
provaj z ubuntu live
99.991% of over-25 population has tried kissing.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KAKO do datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1398 (1131) | solatko |
» | blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 896 (797) | __Devil__ |
» | Folder lock in nedostop do mapc-nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 4203 (2908) | ToniT |
» | Kateri program za zaščito datotek/map z geslomOddelek: Programska oprema | 2764 (2487) | Fizikalko |
» | Kje so podatki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 904 (797) | Cowboy6 |