Forum » Programska oprema » Kateri program za zaščito datotek/map z geslom
Kateri program za zaščito datotek/map z geslom
Fizikalko ::
Torej - rad bi zaščitil določene podatke oziroma mape na disku z geslom. Kateri program naj uporabim (sigurno obstaja kaj takega...)?
Hvala.
Hvala.
Jan987 ::
kakopa nej naredim da bo omejen uporabnik videl samo svoje namizje brez meniaj start in diskov.
Hvala za nasvete. Sprobal že Folder Lock in Lock Folder. Bom probal še FolderAccess, ker rabm točn to - da me za gesl ovpraša, ko kliknem na mapo ( in ne kot pri Folder Lock, da najprej moraš zalaufat program, vse odklent, potem se pa šele zaklenjene mape pokažejo...).
Probal Access Folders, pa mi ni jasno, kako naj bi to naredu, kar sem prelje opisal... Vse je vezano na uporabnika - tega se mi pa ne da skos menat. Radbi torej prograam, ki zaklene mapo, ta pa je še vedno vidna, le da ko klikneš v Raziskovalcu nanjo, te vpraša za geslo...
pajac ::
Jaz tudi to iscem...
Pa naj bo FREE, ce se da.
Torej nekaj zadosti enostavnega in uporabnega da lahko enkriptam folderje/fajle direkt z desnim klikom, al pa iz system tray-a in da pri branju fajla ne zahteva instaliranega softvera.
Torej ce zapecem folder na cd in ga zelim odpret na drugem pc-ju, me samo vprasa za geslo in to je to.
Sistem je winXP.
Kaksen predlog morda.
Pa naj bo FREE, ce se da.
Torej nekaj zadosti enostavnega in uporabnega da lahko enkriptam folderje/fajle direkt z desnim klikom, al pa iz system tray-a in da pri branju fajla ne zahteva instaliranega softvera.
Torej ce zapecem folder na cd in ga zelim odpret na drugem pc-ju, me samo vprasa za geslo in to je to.
Sistem je winXP.
Kaksen predlog morda.
HA!..Tega pa nima še nihče!! ;p
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KAKO do datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1398 (1131) | solatko |
» | Folder lock in nedostop do mapc-nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 4203 (2908) | ToniT |
» | FolderAccess2.1Oddelek: Programska oprema | 1227 (1165) | barelyLegal |
» | Kako nastavit geslo za eno mapoOddelek: Programska oprema | 2869 (2697) | luky |
» | pomoc pri zascitiOddelek: Programska oprema | 891 (805) | gmail_samo |