Forum » Pomoč in nasveti » Nakup na ebayu - Hermes PaketShop
Nakup na ebayu - Hermes PaketShop
matejd ::
Sem iskal po forumu, ampak tega problema nisem zasledil. Če pa tema že obstaja, se opravičujem.
Pred 1 mesecem sem naročil paket iz Avstrije, ki je bil poslan prek nemškega Hermesa (http://www.hermespaketshop.de/). Ampak jaz tega paketa ne dobim. Dobil sem številko za sledenje paketu, kjer piše, da je paket že 3 tedne v Ljubljani in da je bila pošta že 4krat pri meni. Verjetno hodijo dopoldne in me zaradi tega mogoče ne bi dobili, ker sem v šoli, ampak med počitnicami sem bil doma na dan, ko naj bi bila pošta pri meni. Poleg tega tudi ne pustijo nobenega obvestila, da so bili tukaj...
In zdaj kaj naj naredim... Mogoče kdo ve, s katero firmo v Sloveniji sodeluje Hermes, da bi pač šel tja in dvignil paket sam?
Pred 1 mesecem sem naročil paket iz Avstrije, ki je bil poslan prek nemškega Hermesa (http://www.hermespaketshop.de/). Ampak jaz tega paketa ne dobim. Dobil sem številko za sledenje paketu, kjer piše, da je paket že 3 tedne v Ljubljani in da je bila pošta že 4krat pri meni. Verjetno hodijo dopoldne in me zaradi tega mogoče ne bi dobili, ker sem v šoli, ampak med počitnicami sem bil doma na dan, ko naj bi bila pošta pri meni. Poleg tega tudi ne pustijo nobenega obvestila, da so bili tukaj...
In zdaj kaj naj naredim... Mogoče kdo ve, s katero firmo v Sloveniji sodeluje Hermes, da bi pač šel tja in dvignil paket sam?
OldSkul ::
to sm tud jst spraševal isto... pa sem bil ravno na morju ko so mi dostavili (so kr pred bajto pustili paket wtf), tako da tud sam ne vem kdo dostavlja LOL
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16274 (9691) | jocoj |
» | Hermes paketOddelek: Pomoč in nasveti | 4362 (1228) | seba-beba |
» | paket iz Nemcije z myhermesOddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1263) | Machete |
» | Paket iz KitajskeOddelek: Loža | 1845 (1652) | BlaY0 |
» | poštnina v EUOddelek: Loža | 6332 (4565) | emmentaler |